Life

Emi de la Noaptea Târziu, dezgustat de atitudinea oamenilor fără adăpost. Ce a văzut în centrul Capitalei

Emi de la Noaptea Târziu, îngrețoșat de comportamentul persoanelor care stau pe străzi. Ce a observat artistul în București.
10.03.2023 | 14:44
Emi de la Noaptea Tarziu dezgustat de atitudinea oamenilor fara adapost Ce a vazut in centrul Capitalei
Emi de la Noaptea Târziu, îngrețoșat de comportamentul persoanelor care stau pe străzi. Ce a observat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul concurent al show-ului Asia Express este dezgustat de atitudinea oamenilor fără adăpost. Ce a văzut în centrul Capitalei și ce nu mai face de acum înainte tânărul care a devenit cunoscut datorită parodiilor muzicale.

Emi de la Noaptea Târziu, îngrețoșat de comportamentul persoanelor care stau pe străzi. Ce a observat

Emi de la Noaptea Târziu a dezvăluit că este îngrețoșat de comportamentul persoanelor care stau pe străzi și pe care le-a ajutat până acum. Câștigătorul de la Te cunosc de undeva a observat ce fac acești oameni cu banii pe care îi adună.

ADVERTISEMENT

Tânărul a văzut cum mai mulți cerșetori care stau de obicei în Piața Unirii din București aruncă banii primiți de la șoferii cu inimă mare care opresc la culoarea roșie a semaforului. De acum înainte vedeta spune că nu se va mai lăsa impresionat atât de ușor.

„Vreau să mă confese, pentru faptul că sunt oripilat de atitudinea unui boschetar de la semafor, de la intersecție. Deci, nu vreau să mă jur sau să îmi dau cuvântul de onoare, dar sunt aproape sigur că 99%, nu o să mai fie un caz care să mă impresioneze.

ADVERTISEMENT

Eu nu o să mai dau bani niciodată la specimenele astea de la semafor, în viața mea. Tocmai ce am văzut la semafor, la Fântânile de la Unirii un boschetar, cu un alt boschetar, care nu știu dacă aveau ceva manele puse, e irelevant.

Omul a început să dea cu banii pe jos, erau de un leu, nu contează, dar sunt bani munciți, dați de oameni. El a dat-o pe șmecherie și i-au zburat banii. Nu mai vedeți nimic”, a povestit Emi de la Noaptea Târziu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Câte persoane fără adăpost sunt în București

Numărul persoanelor fără adăpost este în creștere de la an la an în întreaga țară. La nivelul României ar fi peste 15.000, în timp ce în București se estimează că sunt peste 5.000 de oameni care trăiesc din mila trecătorilor, fără a avea o casă sau un loc de muncă.

Cercetările făcute de Samusocial arată că foarte mulți dintre cerșetori ajung în această situație neplăcută din cauza problemelor psihice, pentru că nu se pot adapta mediului familial din care fac parte sau nu fac față cerințelor sociale.

ADVERTISEMENT

În plus, cei care reprezintă o povară pentru cei dragi ajung deseori pe drumuri. Majoritatea provin din familii dezorganizate. Din păcate, pe străzile Capitalei mor anual 300 de persoane fără adăpost și multe nici nu au acte de identitate.

ADVERTISEMENT