Sport

Emil Grădinescu, gata să comenteze FCSB – Dinamo… în Ghencea! „Îmi dă o stare de bine”

Comentatorul sportiv Emil Grădinescu s-a bucurat la aflarea veștii că derby-ul FCSB - Dinamo se va juca în Ghencea. Roș-albaștrii revin „acasă” după opt ani.
12.07.2023 | 08:00
Emil Gradinescu gata sa comenteze FCSB  Dinamo in Ghencea Imi da o stare de bine
Emil Grădinescu, gata să comenteze FCSB - Dinamo... în Ghencea! „Îmi dă o stare de bine”. FOTO: Facebook Emil Grădinescu
ADVERTISEMENT

Emil Grădinescu (63 de ani), comentator la Prima TV și Orange Sport, a comentat vestea că FCSB a primit acceptul pentru a evolua pe Stadionul „Steaua” din Ghencea.

Emil Grădinescu, despre FCSB – Dinamo în Ghencea: „S-a intrat în normalitate”

Marți, 11 iulie, FCSB a primit o veste importantă. Vicecampioana României va putea să joace din nou în Ghencea, arenă pe care nu a mai jucat din primăvara lui 2015. Cei care nu au primit bine noutățile au fost fanii lui CSA Steaua, în frunte cu Florin Talpan.

ADVERTISEMENT

În ceea ce îl privește pe Emil Grădinescu, reputatul comentator a susținut cu tărie faptul că, din punct de vedere sportiv, FCSB este continuatoarea echipei istorice a Stelei. Totodată, el a militat întotdeauna pentru ca echipa patronată de Gigi Becali să evolueze pe stadionul „Steaua” din Ghencea.

„ S-a intrat în normalitate. Ce s-a întâmplat astăzi (n.r. – marți, 11 iulie) e ceva normal. Dacă se petrecea de la început, de când s-a inaugurat stadionul, nici nu mai era o știre, dar acum este pentru că am traversat o perioadă total anormală în această problemă”, a declarat Emil Grădinescu, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

„Chiar sunt chill”

FCSB – Dinamo se va juca sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30, pe stadionul „Steaua” din Complexul Sportiv Ghencea. Emil Grădinescu așteaptă cu nerăbdare să comenteze „Eternul Derby” chiar din „Templul fotbalului românesc”.

„O să spun ceva, normal, dar nu pompos, pentru că, repet, această decizie reprezintă calea normală pe care trebuie să mergem. Și trebuie să mai mărturisesc ceva. Am o stare de bine, nu sunt exuberant sau ceva de genul ăsta, dar simt ca știrea aceasta îmi o oferă o stare de liniște. Chiar sunt chill!”, a conchis comentatorul Prima TV și Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Grădinescu, discurs manifest: „Știm cu toții că FCSB este, de fapt, Steaua”

În primăvara acestui an, înaintea unui meci jucat de FCSB pe Național Arena împotriva lui Sepsi, Emil Grădinescu a avut un discurs manifest în care și-a exprimat punctul de vedere în războiul dintre echipa lui Gigi Becali și CSA Steaua.

„Este o reeditare a finalei de Cupa României, ediția 2020, câștigată cu 1-0 de FCSB. Îi spun FCSB pentru că noi, comentatorii, așa suntem obligați de autorități, însă știm cu toții că FCSB e, de fapt, Steaua.

ADVERTISEMENT

Echipa care nu și-a întrerupt activitatea nicio secundă, singura echipă cu o prezență continuă în Liga 1 de la înființare. Schimbarea entității care administrează clubul nu aduce după sine modificări pe linie sportivă.

Sunt ‘n’ cluburi mari în lume care și-au schimbat patronii, dar și-au păstrat identitatea și palmaresul. Și mai știm că lupta pentru numele de Steaua îl lasă rece pe patron. Îi place cum sună varianta sa de FCSB – Faci Ce Spune Becali”, a transmis atunci Grădinescu.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,39 este cota pentru „x solist sau sub 2,5 goluri” la meciul FC U Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT