Sport

Emil Grădinescu vine cu noi explicații pentru contrele pe care le-a avut cu Gigi Becali

Emil Grădinescu și Gigi Becali s-au contrat pe felul în care este condusă FCSB. Cunoscutul jurnalist l-a sfătuit pe patronul echipei să nu se mai implice în alcătuirea 'primului 11'.
02.11.2023 | 10:50
Emil Gradinescu vine cu noi explicatii pentru contrele pe care lea avut cu Gigi Becali
Emil Gradinescu a explicat ce l-a deranjat pe Gigi Becali
ADVERTISEMENT

FCSB este lider în Superligă cu 31 de puncte în 14 etape. Echipa condusă de Gigi Becali a scăzut, însă, din turație, iar CFR Cluj s-a apropiat la doar un punct de prima poziție. Implicarea patronului FCSB în alcătuirea echipei a fost scoasă în evidență de către jurnalistul Emil Grădinescu.

Grădinescu și Becali s-au contrat în direct

“El e ferm convins că el e stăpânul, domnul stăpân acolo și trebuie să dirijeze tot. Ce l-a deranjat, după părerea mea, e că i s-a spus în față. El a spus de mai multe ori că ‘Una e să comentați voi, dar să vină obraznicul ăsta și să-mi spună în față’.

ADVERTISEMENT

Da, i-am spus în față niște lucruri. Ar trebui să le știe și să țină cont de ele. Iar al doilea lucru care l-a deranjat și l-a făcut să aibă acea reacție exagerat e că l-am făcut antrenor”, a spus Emil Grădinescu pentru GSP.ro

Formația roș-albastră trece printr-o scădere evidentă de formă. FCSB are 3 egaluri în ultimele 4 partide și pare că nu își mai găsește forma care a dus-o pe prima poziție. Petrolul, Universitatea Cluj și Hermannstadt sunt formațiile care au reușit să nu piardă în fața echipei patronate de Becali.

ADVERTISEMENT

Grădinescu a criticat modul în care este condusă FCSB

“Așa am avut senzația. Să-i spui că e antrenor e o jignire. E o meserie meschină care nu corespunde cu statutul lui de miliardar. Și că stă de vorbă cu oameni care nu au făcut nimic în viață. Ușor, domnule Becali, că nu e chiar așa. 

Pe mine m-a enervat când a început cu chestii de genul ‘Nu știu la ce meci v-ați uitat. Da, bine, hai, hai. Zi ce mai vrei’. Parcă vorbea cu unii de pe stradă, de ăia care îi cer bani pe stradă. Nu vrem nimic, omule. Vrem să termini cu antrenoratul. 

ADVERTISEMENT

Asta l-a deranjat. Că l-am făcut antrenor. E o meserie măruntă, chiar scârboasă, pentru el. Mi-a zis ‘Cine ești tu?’. Puteam să-i spun că sunt ăla care spune mereu că FCSB nu și-a încetat niciodată existența”, a completat Emil Grădinescu.

Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri faptul că se implică în alcătuirea echipei, dar și în schimbări. Patronul celor de la FCSB privește partidele de la televizor, iar dacă un jucător nu este implicat în construcția jocului timp de 15 minute, riscă să fie schimbat.

ADVERTISEMENT

FCSB are ocazia să își intre în formă în etapa următoare. Echipa pregătită de Charalambous o va întâlni pe Rapid, formație aflată pe locul 3. Giuleștenii au scos o remiză albă în cupă, cu CSA, și speră să se revanșeze față de suporteri în derby-ul de pe Național Arena.

ADVERTISEMENT
2,05 este cota EXCLUSIVĂ Betano pentru pronosticul „1 solist” la derby-ul FCSB - Rapid