Sport

Mitică îi spune lui Becali cuplul perfect de stoperi la FCSB. „Dacă joci cu Ngezana, praf te face Rapid!”

Mitică Dragomir i-a sugerat lui Gigi Becali să joace cu Dawa şi Chiricheş în derby-ul cu Rapid, nefiind impresionat cu Siyabonga Ngezana.
01.11.2023 | 18:55
Mitica ii spune lui Becali cuplul perfect de stoperi la FCSB Daca joci cu Ngezana praf te face Rapid
Mitică îi spune lui Becali cuplul perfect de stoperi la FCSB. „Dacă joci cu Ngezana, praf te face Rapid!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB joacă duminică, de la ora 20:30, împotriva Rapidului, pe Arena Naţională. Roş-albaştrii sunt lideri în SuperLiga, dar giuleştenii au un moral beton după victoria cu 2-0 împotriva Universităţii Craiova.

Mitică îi spune lui Becali cuplul perfect de stoperi la FCSB: “Băi, frate, mai lăsaţi-mă cu Ngezana”

Dumitru Dragomir i-a dat un sfat lui Gigi Becali la “MAX Profeţiile lui Mitică”. Fostul şef al Ligii consideră că ar fi o greşeală ca Ngezana să înceapă ca fundaş central în derby-ul cu Rapid:

ADVERTISEMENT

“Un singur lucru îmi place la Rapid, agresivitatea. Mamă, dacă nu te scoate din ghetele alea. Şi am mai văzut o mare greşeală, inclusiv la Gigi. Tu crezi că Dawa a vrut să-l rupă sau să-l accidenteze pe Hanca?

Nicidecum. El s-a dus la minge, dar a intrat în forţă. Aşa trebuie jucat. Cum să fie condamnat Dawa? Este cel mai bun fundaş central de acolo. Băi, frate, mai lăsaţi-mă cu Ngezana. 

ADVERTISEMENT

“Dacă joci cu Ngezana, praf te face Rapidul”

Dacă s-a făcut 2-2, s-a făcut din cauza lui. Chiricheş cu Dawa ar trebui să fie cuplul de fundaşi centrali. Dawa nu ştie multe cu mingea, dar are o vitalitate de fotbalist mare. 

Nu-l scoteam niciodată. Cum să-l scoţi pe Dawa? Ce dacă a intrat acolo? A intrat, se întâmplă. De asta joci fotbal. Mă aşteptam să egaleze Petrolul. Jur. I-am dat telefon lui fiul meu şi nepotul meu. 

ADVERTISEMENT

Râdeau pe acolo când le-am zis că o să egaleze Petrolul. Acolo este un antrenor şi un conducător serios. Ca la Sibiu. Dacă aş fi Gigi l-aş lua pe Jair ăsta. Cum loveşte mingea, cum se bagă la bătaie.

Îmi place agresivitatea Rapidului. Vreau să văd cu Steaua. Dacă joci cu Ngezana, praf te face Rapidul. Le lipsesc 3-4 jucători. Gigi a venit pe turnantă puternic ca antrenor.

ADVERTISEMENT

Ar trebui ca cei de la Şcoala de Antrenori ar trebui să-i dea carnetul”, a spus Dumitru Dragomir la “MAX Profeţiile lui Mitică”.

„Max Profețiile lui Mitică” se văd în fiecare luni, ora 10:30, LIVE doar pe www.fanatik.ro. Emisiunea, alături de cele mai tari momente, pot fi revăzute pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Mitică îi spune lui Becali cuplul perfect de stoperi la FCSB

ADVERTISEMENT