Life

“Faimosul” Emil Rengle face dezvăluiri despre conflictele de la Survivor: „Îi bârfeam și la testimonial, și față-n față”

Emil Rengle a făcut declarații despre competiția Survivor România 2022. Cum a comentat acuzațiile pe care i le-au adus Faimoșii înainte de eliminare.
09.03.2022 | 17:12
Faimosul Emil Rengle face dezvaluiri despre conflictele de la Survivor Ii barfeam si la testimonial si fatan fata
ADVERTISEMENT

Emil Rengle a rezistat 8 săptămâni în competiția Survivor România 2022 și a fost eliminat în urma unuia dintre cele mai tensionate consilii din acest sezon al emisiunii. Colegii cu care până atunci era foarte apropiat l-au acuzat de falsitate.

Emil Rengle a vorbit despre conflictele în care a fost implicat la Survivor România 2022

Înainte de a fi eliminat de la Survivor România, Laura Giurcanu și TJ Miles au spus despre el că este fals și că a încercat să-i manipuleze după bunul său plac pe toți cei din echipa Faimoșilor. Emil Rengle a fost invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță și a povestit partea sa de adevăr.

ADVERTISEMENT

„Am slăbit peste 10 kg în 2 luni. Mă lua vântul dacă mai slăbeam. A fost experiență pe care am trăit-o foarte real, asumat. Noi trăim acolo 24 din 24 și vorbim tot felul de lucruri. Iar eu sunt genul care-mi place să deschid orice subiect, să-l discutăm și să mergem mai departe.”, a spus dansatorul.

Publicul l-a iubit după ce a câștigat Românii au talent, în 2018, dar l-a criticat dur atunci când l-a văzut la Survivor. Telespectatorii au scris numeroase comentarii în care l-au numit „șarpele din echipă”. Cu toate acestea, Faimosul privește asta ca pe un imbold să evolueze.

ADVERTISEMENT

„Acest pas mă crește. Înțeleg strategia care se află în spate. Pentru mine Survivor este un joc. Eu îmi asum tot ceea ce am zis și am făcut, chiar dacă aceste lucruri au părut niște îmbârligături. Cu faptul că am fost fals, aici nu este vorba de strategii. Este felul în care eu mi-am dorit să trăiesc experiența Survivor.

Nu cred că pot să fiu acuzat de faptul că am spus pe la spatele lor ceea ce nu am spus și pe față. Cred că sunt foarte mulți oameni neasumați în echipa Faimoșilor. Eu îi bârfeam și la testimonial, și față-n față.”, a declarat Emil Rengle.

ADVERTISEMENT

„Laura a fost o persoană cu care rezonam”

Emil Rengle este de părere că Laura Giurcanu și-a făcut o strategie și, atunci când a văzut se destramă grupul pe care ei și l-au format, s-a orientat către „tabăra adversă”, Elena Chiriac și Cătălin Zmărăndescu.

„Toată lumea a vorbit despre CRBL, dar nimeni nu a avut tupeul să-i spună în față. Deschideam subiecte care erau incomode. Nu-mi pare rău că nu am ieșit în aplauze. Au trecut puține zile de când am ieșit. Sunt convins că atunci când se va termina acest joc, ne vom întâlni și vom vorbi. 

ADVERTISEMENT

Chiar făceam echipă. Laura a fost o persoană cu care rezonam. Pentru Laura este foarte important să rămână în joc. Prin felul în care ea a decis să facă această asociere cu celălalt grup m-a șocat.

Eram conștienți cu toții că este posibil ca eu să ies. Cu Laura m-a durut. Observ că și de TJ se debarasează. Ea a fost prima care a spus că sunt familia ei.”, a spus fostul Faimos.

Emil Rengle le răspunde Andreei Tonciu și lui Robert Niță

Alți doi foști Faimoși care i-au adus numeroase critici lui Emil Rengle au fost Andreea Tonciu și Robert Niță. Aceștia l-au judecat pentru atitudinea lui, însă dansatorul pe tocuri nu a ezitat să le dea replica. Nu consideră că ei aveau ce căuta la Survivor România 2022.

„Am un respect pentru toți oamenii cu care am suferit cot la cot. În mod clar, Robert Niță nu a făcut parte din Survivor. Și acuzații despre a fi bărbat sau a nu fi bărbat sunt atacuri personale, care nu au nicio legătură cu Survivor sau cu acest joc și nu am de ce să răspund.

E singurul care a stat pe bancă pentru că a fost accidentat de la început și nu știu câte boli a mai dezvoltat. Nu știu de ce a venit. Au fost câteva personaje care nu aveau ce căuta la Survivor de la început.”,  a fost părerea lui Emil Rengle.

Nici Andreea Tonciu nu a fost pe placul lui. La fel ca în cazul lui Robert Niță, crede că nu a înțeles cu adevărat ce înseamnă Survivor și nu a trecut testul. Despre afirmația că o să renunțe la dansul pe tocuri, fostul concurent din jungla dominicană a explicat că nu este o decizie definitivă.

„Mi-am dorit să fiu față-n față cu toate umbrele mele. Lucrez la ele, le recunosc. Sunt foarte mândru. Emil Rengle de acolo am fost ceea ce mi-am propus să fiu.

Am jonglat între când să joc strategii și între a supraviețui săptămânilor în care nu mănânci. Acest lucru mă face să înțeleg că sunt mult mai curajos decât mulți oameni. Andreea și Robert nu au reușit să treacă acest test. 

Nu o să mă las de dans, dar este o perioadă din viața mea în care voi continua descoperirea personajului Emil Rengle bărbat și nu voi mai dansa pe tocuri.”, a adăugat câștigătorul Românii au talent.

ADVERTISEMENT