Life

Emilia Ghinescu, primele declarații după ce a fost acuzată de complicitate într-un dosar de fraudă. Ce legătură are cu Ioan Niculae

Emilia Ghinescu este acuzată de complicitate la o fraudă uriașă în dosarul în care este pomenit și omul de afaceri Ioan Niculae.
16.04.2024 | 13:25
Emilia Ghinescu primele declaratii dupa ce a fost acuzata de complicitate intrun dosar de frauda Ce legatura are cu Ioan Niculae
Emilia Ghinescu, primele declarații după ce a fost acuzată de complicitate la furt. Foto: Instagram/ Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Emilia Ghinescu rupe tăcerea după ce a fost acuzată că a fost complice la fraudă, într-un dosar în care e vizată fosta soție a lui Ioan Niculae. Interpreta de muzică folclorică a reacționat la informațiile apărute în spațiul public, în exclusivitate pentru FANATIK. Folclorista ne-a spus și ce legătură are, de fapt, cu familia Niculae.

Emilia Ghinescu, primele declarații după ce a fost acuzată de complicitate la fraudă

O societate înregistrată în Belize ar fi depus plângeri penale pe numele mai multor persoane, printre care și îndrăgita folcloristă. Potrivit economica.net, firma Mediterranean Inc, prin care Ioan Niculae ar fi derulat activități în zona agro-industrială, acționează în instanță o serie de persoane care ar fi constituit un grup infracțional organizat. La prima vedere, pare un război dus între Ioan Niculae și Nicoleta-Mariana, femeia cu care se află în plin proces de divorț.

ADVERTISEMENT

Conform plângerii, în anul 2021, când omul de afaceri era la pușcărie, Nicoleta-Mariana ar fi pus în aplicare un plan, alături de Emilia Ghinescu și alte persoane, de înstrăinare frauduloasă a activelor Chemgas, companie aflată în insolvență.

Emilia Ghinescu figurează în acest dosar ca interpusă a fostei soții a lui Ioan Niculae. Vedeta muzicii populare a făcut câteva declarații pe marginea subiectului. Contactată de FANATIK, Emilia Ghinescu ne-a zis că ea nu a primit, până la ora asta, nicio citație, însă s-a pus la curent cu dosarul, citind la rândul ei, în presă, ce acuzații i se aduc.

ADVERTISEMENT

Cântăreața ne-a spus că nu are nicio implicare în toată povestea, însă dacă procurorii o vor chema la audieri, va merge fără nicio teamă, căci nu are nimic de ascuns. Cât despre relația cu familia Niculae, Emilia Ghinescu ne-a mărturisit că e prietenii cu cei doi soți de mai multă vreme. Mai mult, Ioan și Nicoleta sunt nașii de botez ai Anastasiei, fata cea mică a artistei.

În declarația făcută de Emilia Ghinescu pentru FANATIK, interpreta de muzică populară a mai zis, printre rânduri, că nu știe nimic despre disputele dintre cei doi soți aflați în proces de divorț.

ADVERTISEMENT

„Nu am primit nimic oficial din partea autorităților”. Ce relație are cu soții Niculae

„Am văzut și eu ce a apărut. Deocamdată, nu pot să spun că știu ceva oficial, pentru că nu am primit nimic oficial din partea autorităților. N-am nicio implicare în toată chestia asta. Dacă voi fi citată, cu siguranță o să mă duc să dau explicații autorităților. Mie așa mi se pare normal. N-am nimic de ascuns și nu am nimic de schimbat”, a declarat Emilia Ghinescu, în exclusivitate pentru FANATIK.

În continuare, artista a explicat legătura care există între ea și familia Niculae. „Referitor la relația pe care o am cu soții Niculae, ei mi-au botezat fetița. Noi suntem în relații de prietenie de foarte mulți ani. Ei au botezat-o pe Anastasia, pe cea mică. În rest, nu știu ce să-ți spun. Nu știu care sunt disputele între dânșii.

ADVERTISEMENT

Chiar nu știu și nici nu este treaba mea. Eu, oficial, nu am fost citată de către nicio instituție a statului. Repet, în cazul în care am să fiu, bineînțeles că o să răspund citației și întrebărilor adresate”, ne-a mai spus cântăreața de muzică folclorică.

 

ADVERTISEMENT