Fotbal intern

Emilia Stroe, mama lui Denis Alibec, reacţie după transferul la Astra Giurgiu. Foto

27.07.2018 | 10:48
Emilia Stroe mama lui Denis Alibec reactie dupa transferul la Astra Giurgiu Foto
ADVERTISEMENT

Emilia Stroe, mama lui Denis Alibec, a reacţionat după transferul atacantului în vârstă de 27 de ani la Astra Giurgiu. Ioan Niculae a decis să-i plătească lui Gigi Becali nu mai puţin de 1.400.000 de euro, toate acestea pentru ca internaţionalul român să revină la fosta campioană a României.

Denis Alibec a trecut prin momente foarte dificile la FCSB. A fost lăsat în afara lotului de Nicolae Dică, iar apoi a fost nevoit să se antreneze separat de echipă. Imediat după ce vicecampioana României a ajuns la un acord cu Ioan Niculae pentru Denis Alibec, Emilia Stroe a postat un mesaj pe Facebook. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

ADVERTISEMENT

Mama lui Denis Alibec, reacţie după transferul la Astra Giurgiu

Mama lui Denis Alibec a postat o imagine din momentul în care internaţionalul sărbătorea câştigarea campionatului cu Astra Giurgiu alături de coechipierii săi. Aceasta a adăugat și următorul mesaj: “Super fericită”.

Emilia Stroe, mama lui Denis Alibec, reacţie pe Facebook după ce atacantul a ajuns la Astra Giurgiu
Mesajul postat de mama lui Denis Alibec după ce atacantul a ajuns la Astra Giurgiu

Denis Alibec a scăpat de amenda de la FCSB

Odată cu transferul său la Astra Giurgiu, Denis Alibec a scăpat şi de amenda usturătoare pe care Gigi Becali voia să i-o dea.  FCSB a mers la Comisia de Disciplină din cadrul FRF (Federaţia Română de Fotbal) pentru ca  Denis Alibec să fie amendat cu 67.000 de euro. Mai mult, oficialii vicecampioanei României au depus şi o listă cu mai multe acte de indiciplină ale acestuia.

ADVERTISEMENT

Salariu de 20.000 de euro pe lună

La Astra Giurgiu, Denis Alibec va încasa un salariu lunar de 20.000 de euro, la fel cum avea şi la FCSB. Astfel, în conturile atacantului care a revenit în această vară la Astra Giurgiu va intra în fiecare an suma de 240.000 de euro.

Denis Alibec a înscris 12 goluri pentru FCSB

Cotat de site-urile de specialitate la 1.000.000 de euro, Denis Alibec a ajuns la FCSB în ianuarie 2017, iar contractul său cu vicecampioana României era valabil până pe 30 iunie 2021. Pentru formaţia “roş-albastră” a jucat în 42 de meciuri, a înscris 12 goluri şi a oferit 10 pase decisive.

ADVERTISEMENT

A fost jucătorul lui Inter Milano

A mai evoluat pentru Astra Giurgiu, Inter Milano, FC Viitorul Constanţa, KV Mechelen şi Bologna FC 1909. La echipa naţională a României a debutat pe 11 octombrie 2015, într-un meci jucat de “tricolori” cu Feroe, scor 3-0. Denis Alibec are 9 meciuri pentru naţională, unde a înscris 1 singur gol.

Atacantul în vârstă de 27 de ani are prezenţe şi la loturile naţionale ale României U21, U19 şi U17.

ADVERTISEMENT

1.000.000 de euro este cota lui Denis Alibec, conform transfermarkt.com

Tags: