Life

Emilian Oprea, băiatul rău din Vlad și Groapa, dezvăluiri din culisele serialelor PRO TV: „Asta nu e deloc bine”

Emilian Oprea, băiatul rău din serialul Vlad, revine tot ca bad-boy în Groapa, noua super-producție de la PRO TV. Actorul a făcut dezvăluiri pentru FANATIK.
19.06.2023 | 13:30
Emilian Oprea baiatul rau din Vlad si Groapa dezvaluiri din culisele serialelor PRO TV Asta nu e deloc bine
Emilian Oprea, rol de mafiot în serialul Groapa de la PRO TV. Foto: Instagram. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Emilian Oprea, cunoscut pentru rolul de malefic din serialul Vlad, și nu numai, revine la PRO TV tot ca personaj negativ, de data aceasta în super-producția Groapa.

Emilian Oprea, din nou băiat rău, în Groapa! S-a remarcat în serialul Vlad de la PRO TV

Actorul de teatru și film ne-a povestit câteva lucruri despre personajul pe care îl interpretează, dar și niște chestiuni din culise. Emilian Oprea (n.r.: Franco în serial) preferă să nu se uite la secvențele pe care le filmează și a explicat și de ce!

ADVERTISEMENT

Despre Franco, băiatul dur pe care îl joacă în Groapa, Emilian a spus că nu va fi un personaj care să meargă într-o singură direcție, iar publicul s-ar putea să îl îndrăgească, în ciuda lucrurilor mai puțin plăcute pe care acesta le va face.

„Personajul are niște traume interesante”

„E un rol negativ cel pe care îl joc, din nou într-un serial, dar e posibil să fie niște surprize, apropo de parcursul lui. Nu va fi atât de unidirecțional, dar e un personaj foarte fain. 

ADVERTISEMENT

Are niște traume interesante. Sunt lucruri pe care nu le-am mai făcut până acum într-un serial. Deci e un personaj cu totul nou”, a declarat Emilian Oprea, în exclusivitate pentru FANATIK.

Actorul ne-a vorbit și despre cum se pregătește pentru fiecare scenă. Memoratul textelor nu i se pare cea mai dificilă parte, aceasta fiind ultima problemă pentru el, mai ales că are acest antrenament din teatru.

ADVERTISEMENT

Care e principala provocare pentru actorul Emilian Oprea

„Pregătirea o fac după ce citesc scenariile și vorbesc cu regizorul, în cazul de față regizorii (n.r.: Millo Simulov și Anghel Damian). Împreună punem personajul pe picioare. Asta cu memoratul textului e un antrenament, mai ales pentru cei care fac teatru. Nu asta e principala provocare, ci parcursul interior al personajului. 

Când parcurgi personajul în interiorul tău e foarte ușor să joci o scenă și apoi să improvizezi, să știi cum să îl duci de la o scenă la alta”, a completat Emilian Oprea, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Actorul a făcut și câteva destăinuiri din culise. Emilian Oprea preferă să nu se uite la el imediat după ce filmează. O face doar în cazul în care regizorul îl cheamă la monitor pentru a corecta anumite secvențe, în ideea de a face personajul și mai bine.

„Nu e atât de comod să te uiți la tine. Riști să ajungi la un autocontrol”

„Nu prea mă uit pe video după ce filmez. De obicei, mă uit când se uită și ceilalți, când e deja pe TV. Sunt niște emoții, evident. Nu e chiar atât de comod să te uiți la tine. Riști să ajungi la un autocontrol când filmezi. Asta nu e deloc bine.

Nu e ok să mă uit la scenele filmate și apoi să merg să mai trag o dublă.  Mă uit doar în cazul în care regizorul mă cheamă și, da, mă uit să corectăm anumite lucruri. Dar și atunci mă uit strict la ce spune, nu la fața mea”, ne-a mai zis Emilian Oprea.

Emilian Oprea s-a gândit să plece din România: „Eu nu am avut deschiderea care există acum”

Întrebat dacă s-a gândit vreodată să plece din România și dacă ar recomanda tinerilor să plece din țară, Emilian a spus că i-a trecut de multe ori prin gând asta, dar nu vrea să plece de tot.

„E o chestie mai mult personală, nu sunt în măsură să dau sfaturi, dar eu nu am avut posibilitatea asta, nu am avut deschiderea care există acum și, de ce nu, la 20 de ani, 21, 22, să nu experimentezi? E posibil să apară niște regrete mai târziu.

Acum, când granițele sunt deschise te poți duce absolut oriunde. Poți studia oriunde. Poți călători. Poți să ai parte de o mulțime de experiențe plăcute sau mai puțin plăcute, cum e și firesc.

Cred că fiecare dintre noi s-a gândit la un moment dat să plece. În continuare mă mai gândesc… Dar n-aș pleca de tot. Mi-ar plăcea să filmez în altă parte, să văd cum e, tot așa, ca experiență.

Pe teatru e foarte greu să te duci în altă țară. Depinde, sunt cazuri particulare. Dar e păcat să nu te duci mai ales când vârsta îți permite”, ne-a mai spus Emilian Oprea.

Emilian Oprea joacă în serialul Groapa de la PRO TV alături de Monica Bârlădeanu, Dana Rogoz, Răzvan Oprea, Andrei Bănuță și Daniel Nuță, printre alții.

 

ADVERTISEMENT