Life

Emily Burghelea, decizie radicală la 2 luni de când și-a dat demisia de la Acces direct: „Mi s-a zis că pot”

05.08.2020 | 17:57
Emily Burghelea decizie radicala la 2 luni de cand sia dat demisia de la Acces direct Mi sa zis ca pot
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea are planuri uriașe. Experiența la Acces direct, emisiune de unde și-a dat demisia în direct în urmă cu aproape două luni, a ajutat-o și mai tare să își dea seama ce vrea, de fapt, de la viață.

Emily Burghelea vrea în televiziune cu orice preț

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil 3 i-a mărturisit lui Teo Trandafir că lucrează la un proiect în televiziune și că marele ei vis este să prezinte știri.

ADVERTISEMENT

Tânăra a spus că se mulțumește deocamdată cu ceea ce face (bani din promovarea anumitor produse pe Instagram), dar că lucrul la care tânjește cel mai tare este să fie pe micile ecrane.

„Îți spun sincer, din Instagram chiar se câștigă bani. Visul meu de când eram mică era să fiu prezentatoare de știri. Îmi place să fiu în atenția publicului, să împărtășesc energia cu publicul. Mi s-a zis că pot, că transmit energia asta”, a spus Emily la Teo Show.

ADVERTISEMENT

Bărbații fug de ea

Frumoasa blondină din Constanța a vorbit și despre relația ei cu băieții, care, culmea, fug de ea.

„În general bărbații se uită de jos în sus și rămân uneori blocați la jumătate și apoi se uită în ochii partenerei.

ADVERTISEMENT

Din păcate oamenii sunt intimidați de mine. La mine nu prea vin băieții. În schimb, cu fetele este altceva. Dacă cineva mă urmărește pe Instagram, înainte de pandemie, fetele mă luau în brațe, mă pupau, iar bărbații se sperie”, a mai spus Burghelea.

„Mai primesc uneori mesaje deocheate, dar nu de la bărbați potențiali iubiți, de la tot felul de băieței.

ADVERTISEMENT

Bărbatul pe care îl caut trebuie să fie deștept. Îmi dau seama de asta din conversație. După 20-30 de minute, îți dai seama dacă e deștept. Trebuie să fie și frumos, să arate și bine”, a continuat focoasa blondină.

Emily Burghelea a devenit extrem de populară după ce și-a dat demisia de la Antena 1 susținând că producătorii emisiunii unde lucra ascundeau faptul că unul din personajele de la Acces direct, Veronica Stegaru, primea bătăi constante de la soțul ei.

 

 

ADVERTISEMENT