ADVERTISEMENT
Life

Emily Burghelea, despre atingerile senzuale cu Anna Lesko. Ce s-a întâmplat în culisele videoclipului interzis minorilor

Autor: Dan Suta | 19.11.2020 | 11:39
Emily Burghelea, despre atingerile senzuale cu Anna Lesko. Ce s-a întâmplat în culisele videoclipului interzis minorilor
Emily Burghelea și Anna Lesko, în cel mai hot videoclip al momentului. Foto: captură Youtube

Emily Burghelea a dat lovitura în muzică, deși frumoasa blondină nu consideră că se poate spune că se pricepe neapărat la asta, însă videoclipul lansat ieri, alături de Anna Lesko și Ra a intrat deja pe retina tuturor!

ADVERTISEMENT

Dincolo de scenele destul de fierbinți ale clipului produs de Alex Ceaușu, experiența a fost una interesantă și provocatoare pentru finalista sezonului al treilea al show-ului de modă Bravo, ai stil.

Emily a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre cum a fost să filmeze cu Anna Lesko, cu care se atinge destul de senzual în filmuleț, și dacă are de gând să continue și cu alte proiecte în videoclip.

Emily Burghelea, dezvăluiri din culisele videoclipului care a ”paralizat” România

„A fost o super experiență. Eu pe Anna nu o cunoșteam, dar pot să spun acum că e o tipă extraordinară. Am fost pe același vibe și asta a fost cel mai important. A fost ceva nou pentru mine, pentru că am spus și eu două vorbe într-o piesă și pentru mine e ceva entuziasmant”, ne-a mărturisit vedeta.

ADVERTISEMENT

Clipul filmat acum trei săptămâni nu a fost lipsiți de peripeții. Emily ne-a mai spus că filmările au durat câteva ore bune, iar așteptarea a fost probabil cea mai grea, căci Alex Ceaușu mai filmase un clip până la melodia lui Costi Ioniță, însă în timpul respectiv au avut toți timp să își facă poze și să comunice cu fanii de pe rețelele de socializare.

Filmările au durat până a doua zi dimineața

„Filmările au durat până la 5 dimineața. Alex a filmat un clip înainte, iar noi am stat acolo destul de mult timp. Nu mă plâng, căci a fost extraordinar de bine, am avut timp să facem poze, materiale pentru Instagram…

Când am început să filmăm clipul, eram deja moleșiți cu toții, dar am reușit să trecem peste oboseală”, a adăugat Emiliana.

ADVERTISEMENT

Întrebată dacă se gândește serios să se lanseze în muzică, frumoasa blondină a spus că se lasă în voia sorții: „Nu mi-am propus să cânt, oferta asta a venit din partea lui Costi și am acceptat. Mereu mi-am dorit în adâncul sufletului să fac asta, dar cred că muzică e mult spus. Oricum, cine știe, ce o vrea Domnul pe viitor!”.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!