Life

Emily Burghelea, în lacrimi de ziua soțului său, Andrei: ”Ce ai scris acolo?”

Emily Burghelea a izbucnit în lacrimi de ziua de nume a soțului său, Andrei. Bărbatul s-a emoționat la aflarea motivului
30.11.2022 | 22:46
Emily Burghelea in lacrimi de ziua sotului sau Andrei Ce ai scris acolo
De ce a izbucnit în lacrimi Emily Burghelea. Sursa foto: captură Instagram, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea a fost surprinsă plângând de către soțul său, Andrei. Momentul cu blondina în lacrimi a fost postat pe Instagram.

Emily Burghelea, în lacrimi de ziua soțului său, Andrei. Care este motivul

Aflată de Sfântul Andrei, în Dubai, cu întreaga familie, Emily Burghelea a vrut la un moment dat să posteze câteva cuvinte, pe rețelele de socializare, la adresa partenerului său, care astăzi își celebrează onomastica.

ADVERTISEMENT

Cuprinsă de nostalgie, fosta asistentă de la ”Acces Direct”, cu greu și-a stăpânit lacrimile și cu greu a scris mesajul.

”De ce plângi, măi iubire? S-a oprit și asta (n.red. filmarea) când a văzut că plângi. Ce ai scris acolo?

ADVERTISEMENT

Hai, postează, să vadă toată lumea de ce plângi tu când postezi. Toate descrierile ei sunt pline de emoție.(…) Te iubesc enorm!”, se aude în filmarea postată de partenerul lui Emily Burghelea pe Instagram.

Emily Burghelea plangand
Emily Burghelea, filmată plangand de sotul ei. Sursa foto: captura Instastory

 

În cele din urmă, Emily Burghelea și-a luat inima în dinți și a scris tot ceea ce simte față de soțul său, căruia îi va mai dărui un copil anul viitor. Blondina și-a exprimat iubirea și recunoștința.

ADVERTISEMENT

”De ziua ta, iubitule Andrei, vreau să știi că ești totul pentru noi! Nu credeam că voi putea fi capabilă să iubesc pe cineva cum te iubesc pe tine, felul în care zâmbești, modul în care gândești, intensitatea cu care la rândul tău mă iubești…

Dumnezeu zâmbește când ne privește, pentru că povestea noastră a fost scrisă chiar de El, și îi mulțumesc în fiecare zi că mi-a dat să te întâlnesc!

ADVERTISEMENT

Alături de tine mă simt completă, mă simt întreagă, ești jumătatea mea, ești sufletul meu pereche, ești tatăl pe care îl visam pentru copiii mei, ești soțul ideal, partenerul perfect, ești cu totul la superlativ și sunt mândră să fiu soția ta! La mulți ani frumoși, Andrei! Eu, Amedea și băiețelul nostru te iubim cel mai mult!”, a postat Emily Burghelea pe contul său de Instagram.

Emily  Burghelea va fi mamă a doua oară în 2023

Emily Burghelea a aflat în această vară că este însărcinată a doua oară. De curând, ea a aflat și sexul bebelușului. De data aceasta va fi un băiețel. 

Emily Burghelea și Andrei mai au o fetiță, pe nume Amedea. De altfel, partenerul fostei asistente TV pare o fire foarte discretă, căci la fiecare apariție cu iubita sa, își acoperă gura și ochii.

ADVERTISEMENT