Life

Emily Burghelea și-a botezat fiul! Imagini exclusive

Emily Burghelea își creștinează fiul astăzi, în prima zi de primăvară. Vedeta a declarat pentru FANATIK că evenimentul este unul restrâns, doar cu cei dragi.
01.03.2023 | 21:13
Emily Burghelea își botează feciorul. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Este zi importantă pentru Emily Burghelea! Mămică a doi copii, vedeta își botează azi, chiar de Mărțișor, fiul pe care l-a adus pe lume în urmă cu o lună și puțin.

Emily Burghelea își botează fiul după ce s-a rătăcit în vârf de munte: „S-au întâmplat cam de toate”

Fosta co-prezentatoare de la „Vorbește lumea” a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, că la botezul micuțului vor participa doar persoanele apropiate, familia și nașii micuțului.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile, înainte de botez, Emily a trecut printr-o aventură pe care nu o va uita niciodată. Plecată la munte cu partenerul ei, vedeta s-a rătăcit și era cât pe ce să rămână sub cerul liber. în zăpadă.

„Ne-am rătăcit. Cred că le-am făcut pe toate la munte. A fost o vacanță plină de peripeții, din prima zi. Nu știu ce se mai putea întâmpla, dar s-au întâmplat cam de toate.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, a fost foarte frumos. A fost primul concediu cu bebelușii împreună. Până la urmă, a fost superb”, a declarat Emily Burghelea pentru FANATIK.

Botezul „o să fie cu nașii, părinții și bunicii, atât”

Cât despre momentul de astăzi, 1 martie 2023, blondina este extrem de emoționată. A vrut să țină cont de obiceiurile creștine, așa că îl botează pe micuț la fix 40 de zile de când s-a născut.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte emoționată, chiar dacă am trecut deja printr-un botez, al Amedeei. Se împlinesc de la naștere exact 40 de zile azi. O să fie cu nașii, părinții și bunicii, atât. Facem botezul la biserică azi”, ne-a spus Emily, semn că petrecerea de botez va avea loc în altă dată.

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil a oferit un interviu recent pentru FANATIK, la scurtă vreme după ce a devenit mamă pentru a doua oară, mărturisind că a doua naștere a fost un pic mai ușoară decât prima.

ADVERTISEMENT

„A doua naștere a fost mult mai ușoară comparativ cu prima. Pe Amedea, de exemplu, am născut-o după un travaliu de 24 de ore. În schimb, pe băiețelul nostru l-am adus pe lume muuult mai repede. Nici nu am avut timp să mă dezmeticesc!”, ne-a spus Burghelea.

Vedeta a născut natural în ambele ocazii, mărturisind că au împlinit-o enorm ca femeie și ca mamă. „Ambele nașteri au fost împlinitoare, cele mai frumoase momente din viața mea. Mă bucur că am reușit să-mi aduc bebelușii pe lume natural. Mi-am dorit enorm să reușesc iar. Dumnezeu a ținut cu mine”, ne-a mai zis Emily.

Vedeta a născut natural de două ori

Imediat după ce l-a adus pe lume pe băiețelul creștinat astăzi, toată familia vedetei a dat mare party, iar alături de ea a fost mereu soțul ei, Andrei.

„Avem o relație foarte frumoasă și asta mă bucură enorm. Imediat după naștere, toată familia a dat petrecere. Toată lumea s-a bucurat, iar eu am fost atât de zen și de relaxată încât am făcut tot ce mi-aș fi putut dori. Am ascultat muzică, am făcut multe poze, am trăit fiecare moment la maximum!”, a mărturisit Emily pentru FANATIK.

Întrebată cum a reacționat Amedea când și-a văzut frățiorul, vedeta de la PRO TV ne-a spus că l-a pupat și a vrut să-l ia în brațe, descriind momentul respectiv drept unul magic. Se pare că frățiorii se înțeleg de minune, cel puțin până acum, Amedea fiind extrem de încântată de mezinul familiei.

 

ADVERTISEMENT
Ucrainenii au făcut prăpăd cu o singură rachetă HIMARS. Două camioane, pline cu...
Ucrainenii au făcut prăpăd cu o singură rachetă HIMARS. Două camioane, pline cu soldaţi ruşi, făcute una cu pământul dintr-un singur foc
La 25 de ani, sportiva din România a depășit 1 milion de dolari...
La 25 de ani, sportiva din România a depășit 1 milion de dolari din câștiguri
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Tânăra care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu a apărut în ipostaze fierbinţi într-o...
Tânăra care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu a apărut în ipostaze fierbinţi într-o vacanţă de lux. Diferenţă de vârstă de 25 de ani
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost...
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat la WC
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
PUTIN A PLECAT DIN ȚARĂ! Unde s-a dus președintele Rusiei
PUTIN A PLECAT DIN ȚARĂ! Unde s-a dus președintele Rusiei
Schimbare istorică în muzică. Un mare HIT a fost detronat
Schimbare istorică în muzică. Un mare HIT a fost detronat
Gheorghe Turda șterge pe jos cu Saveta Bogdan, după ce artista a spus...
Gheorghe Turda șterge pe jos cu Saveta Bogdan, după ce artista a spus că a cerut-o în căsăstorie: ''Mă vedeți pe mine să am asemenea gusturi?''
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de...
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de carieră: „Mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Dacă știam ce vremuri vin...”
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i...
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i se va schimba complet
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune...
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune niciodată? Cum arată 24 de ore în 30 de secunde!