Life

Emily Burghelea, la spital cu fetița: „Îmi e greu să o văd cum suferă. Mă simt neputincioasă și mă doare sufletul”

Emily Burghelea se simte neputincioasă după ce a ajuns de urgență la spital cu fetița ei. Vedeta tv este internată împreună cu Amedea.
20.09.2022 | 17:51
Emily Burghelea la spital cu fetita Imi e greu sa o vad cum sufera Ma simt neputincioasa si ma doare sufletul
Emily Burghelea, la spital cu fetița. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea a ajuns cu fetița la spital, luni seara, aceasta având o stare generală de rău. Micuța a avut o serie de simptome care au preocupat-o pe vedeta de televiziune.

Emily Burghelea, la spital cu Amedea

Încă din primele ore, Amedea a fost supusă mai multor teste pentru ca mămica să afle cu ce se confruntă cu adevărat.

ADVERTISEMENT

De câteva seri, Emily e nedormită și simte că tot ce face nu e de ajuns. Slavă Domnului, Amedea este pe mâini bune, însă grija pe care o are influencerița nu a scăzut!

Mai multe teste au ieșit negativ, vedeta crezând inițial că îngerașul ei ar avea norovirus. Aceasta a aflat în cele din urmă cu ce se confruntă, de fapt, Amedea.

ADVERTISEMENT

„E o bacterie mai rea decât norovirusul. Fetița mea e acum pe antibiotice”, a declarat Emily Burghelea, contactată de FANATIK.

„Îmi este greu să o văd pe Amedea cum suferă”

Aceasta se roagă ca micuța ei să se facă bine cât de repede posibil, iar acest lucru se va întâmpla cu siguranță, căci medicii o țin sub strictă supraveghere.

ADVERTISEMENT

Medicii i-au spus fostei prezentatoare de la Vorbește lumea că are Campylobacter, după ce fetița a ieșit negativă nu doar la norovirus, ci și la rotavirus, enterovirus și adenovirus.

Ce este și mai dureros pentru tânăra mămică, însărcinată pentru a doua oară, este că fetița ei nu prea mănâncă și nu bea deloc în ultimele ore, cu toate că doctorii au început să îi administreze tratamentul.

ADVERTISEMENT

„Fetița are deshidratare, glicemie mică. Și sub tratament, simptomele au persistat. Ieri nu a mâncat deloc și nu a băut nimic. Sperăm să se îmbunătățească situația, însă ne este foarte greu.

Sunt internată fără Andrei. Sunt nedormită de câteva seri și îmi este greu, mai ales că sunt și însărcinată. Sunt mult mai sensibilă și îmi este greu să o văd pe Amedea cum suferă. Mă simt neputincioasă și mă doare sufletul”, ne-a spus cu durere în glas Emiliana.

Emily Burghelea a devenit mamă pentru întâia oară în luna aprilie 2021. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil s-a schimbat mult de când a adus-o pe lume pe micuță, lucru recunoscut chiar de ea.

Aceasta și-a intrat destul de repede în noul ei rol, promițând că va încerca să fie cea mai bună mamă din lume pentru fetița ei. De curând, vedeta a anunțat că micuța ei va avea o soră sau un frățior. Ex-prexentatoarea Vorbește lumea așteaptă un al doilea copil împreună cu partenerul ei, Andrei.

ADVERTISEMENT