Life

Emily Burghelea s-a simțit rău în timpul filmărilor pentru Vorbește lumea: “Graviduța nu prea mai poate”

Emily Burghelea s-a simțit rău în timpul filmărilor pentru Vorbește lumea. Prezentatoarea TV a aflat acum câteva săptămâni că este însărcinată pentru a doua oară.
01.09.2022 | 21:50
Emily Burghelea sa simtit rau in timpul filmarilor pentru Vorbeste lumea Graviduta nu prea mai poate
Emily Burghelea s-a simțit rău la Vorbește lumea. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea s-a simțit rău la filmările de la Vorbește lumea și a fost nevoită să se așeze. Vedeta se simte lipsită de energie de când este însărcinată cu al doilea copil.

Emily Burghelea s-a simțit rău în timpul filmărilor pentru Vorbește lumea

Tânăra s-a simțit rău în timpul filmărilor pentru Vorbește lumea, emisiunea pe care o prezintă alături de Cosmina Păsărin și de Majda Aboulumosha.

ADVERTISEMENT

Emily Burghelea a simțit nevoia să stea jos în timpul emisiunii deoarece era lipsită de energie, fiind însărcinată cu cel de-al doilea copil.

“Îmi este cam răuțz… Graviduța nu prea mai poate. Nu am putut să stau și pe final la dans, m-am așezat puțin.”, a scris blondina pe Instastory.

ADVERTISEMENT
Emily Burghelea
Emily Burghelea s-a simțit rău la Vorbește lumea. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Vedeta a vorbit despre diferențele dintre prima și a doua sarcină. Atunci când era însărcinată cu Amedea, blondina nu se simțea atât de obosită.

“Se zice că fiecare sarcină este diferită și pot să vă confirm treaba asta, pentru că la Amedea, spre exemplu, parcă aveam mai multă energie.

ADVERTISEMENT

Bine, poate era și consumul de energie per total mai mic decât acum.”, a mai spus Emily Burghelea.

Mai mult, prezentatoarea nu a avut grețuri și nici pofte atunci când a fost însărcinată pentru prima dată. În schimb, acum nu are foarte multă poftă de mâncare și nici nu poate suporta anumite preparate.

ADVERTISEMENT

Poftă, murături, cartofi prăjiți, pepene și vreau să mănânc doar alimentul respectiv sau doar felul respectiv de mâncare și în rest nu mai pot să mănânc nimic altceva, iar cu energia… e foarte greu dimineața, foarte, foarte greu.

La Amedea mă trezeam fără niciun stres.”, a mai explicat vedeta.

Emily Burghelea s-a infectat recent cu un virus

La puțin timp după ce a aflat că este însărcinată a doua oară, Emily Burghelea s-a infectat cu un virus pe care fiica sa l-a luat de la grădiniță.

Și soțul vedetei a fost infectat, însă prezentatoarea TV este cea care s-a simțit cel mai rău.

Partenerul lui Emily, Andrei, este cel care a avut grijă de ea atunci când a fost bolnavă. Acesta a avut grijă ca blondina să-și ia tratamentul prescris de medic.

“Am primit de la doctor un tratament permis în sarcină, credeam că pot să trec peste fără ele, dar se pare că e necesar.”, spunea vedeta la jumătatea lunii august.

ADVERTISEMENT