Life

Emily Burghelea, situație neplăcută în noua casă. Cu ce se confruntă fosta prezentatoare

Emily Burghelea, întâmplări supărătoare în actuala locuință. Vedeta tocmai a terminat renovările și curățenia generală.
11.01.2023 | 20:35
Emily Burghelea situatie neplacuta in noua casa Cu ce se confrunta fosta prezentatoare
Emily Burghelea, întâmplări supărătoare în actuala locuință. Vedeta tocmai a terminat renovările. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta asistentă de la Acces Direct, în vârstă de 24 de ani, trece printr-o situație neplăcută în noua casă. Cu ce se confruntă fosta prezentatoare de la Vorbește lumea înainte de a deveni mamă pentru a doua oară.

Emily Burghelea, întâmplări supărătoare în actuala locuință. Vedeta tocmai a terminat renovările

Emily Burghelea are casa inundată din nou. Vedeta de la Pro TV susține că s-a obișnuit să trăiască în aceste condiții de fiecare dată când plouă. Din păcate, spațiul în care locuiește este plin de apă și curentul electric i se oprește.

ADVERTISEMENT

Blondina este nevoită să o ia de la capăt, fiind ferm convinsă că este momentul să cheme un preot pentru a face o sfeștanie la casă. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil s-a mutat în acest spațiu de numai câteva luni.

„Pare o situație destul de periculoasă, apă și curent electric, nu-mi sună ca o combinație prea prietenoasă… Au sărit toate siguranțele din casă, curge apă din întrerupător.

ADVERTISEMENT

Mai devreme era spectacol de lumini pe balcon, pentru că se activa și dezactiva întrerupătorul. Și practic ne-am întors de unde am plecat.

Deja m-am cam obișnuit: plouă, plouă în casă, deja s-a întâmplat de atâtea ori, am încercat să tot rezolvăm”, a povestit Emily Burghelea pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Emily Burghelea, momente de panică în propria casă

„Iar plouă  afară, iar ne plouă în casă. Măcar am terminat ordinea. O fi cazul să ne mutăm? Emily nu zice nimic după câte a făcut în casă zilele astea. Cu ploaia m-am obișnuit, dar nu avem curent în 2023”, a completat Andrei, soțul tinerei, pe social media.

În cele din urmă Emily Burghelea a fost nevoită să apeleze la muncitori pentru a fi în siguranță în propria casă. În acel interval a mers să caute o scoică pentru bebelușul care urmează să vină pe lume curând.

ADVERTISEMENT

Blondina va fi mamă de băiat de această dată, după ce în urmă cu mai puțin de 2 ani a născut-o pe Amedea Ștefania.

ADVERTISEMENT