Life

Ilinca Vandici, pregătită să se mute într-o casă nouă. Cum va arăta locuința vedetei: ”E extrem de costisitor”

Ilinca Vandici vrea să se mute cu familia într-o nouă locuință. Prezentatoarea a oferit detalii despre cum va arăta noua casă.
26.10.2022 | 11:30
Când se va muta Ilinca Vandici în noua sa locuință. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici vrea să se mute într-o nouă casă, împreună cu fiul și soțul său. Prezentatoarea de la Kanal D este nerăbdătoare să facă acest pas.

Ilinca Vandici vrea să-și schimbe locuința

Ilinica Vandici speră ca în curând să facă o schimbare a locuinței, despre care a mărturisit că nu va fi una foarte complexă, ci cu strictul necesar.

ADVERTISEMENT

Totodată, vedeta nu s-a sfiit să sublinieze și partea financiară.  A spus că nu va investi foarte mult în casă, deoarece costurile sunt unele ridicate.

”Urmează, în viitorul apropiat. Când o fi, să fie primit, Doamne ajută! (…) Strictul necesar, atât. Camera copilului, camera noastră, un dormitor pentru musafiri și cam atât.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles, și o bucătărie, un dining, un living… Strictul necesar. N-am intrat în mai multe pentru că, în primul rând, e extrem de costisitor să-ți faci o casă în ziua de azi”, a precizat Ilinca Vandici pentru revista Viva!

Ilinca Vandici își va decora casa după bunul plac

De asemenea, vedeta vrea ca să-și amenajeze noua casă după bunul plac și nu își dorește ca un designer de interior să-și pună amprenta 100%. Este conștientă că îi va lua mai mult timp astfel, dar are răbdare.

ADVERTISEMENT

”În al doilea rând, eu sunt și super tipicară și, atunci, nu merg pe mâna unui designer 100%. Trebuie să aleg eu, trebuie să văd eu, iar asta necesită timp, timp pe care nu îl am ca să fac ceva în plus.

Atunci, prefer să fac lucrurile de bază și să o las așa, că e perfect”, a mai dezvăluit Ilinca Vandici.

ADVERTISEMENT

Toate acestea, după ce Ilinca Vandici a mai oferit detalii fanilor, pe rețelele de socializare, despre noua sa locuință, care va fi, de fapt, o vilă, cu piscină, situată la marginea pădurii.

Vila Ilincăi Vandici va avea și un garaj, dar și ”un spațiu deschis cu un candelabru mare”. Totodată, vedeta a mai mărturisit și că fiul său, Zian, va dispune de propria baie.

”Aici este dormitorul nostru, aici e terasa și aici va fi piscina, iar aici este pădurea, exact la marginea pădurii”, detalia Ilinca Vandici pe Instagram.

ADVERTISEMENT