Life

Emisiunea de la TVR prezentată de Alina Sorescu a fost scoasă din grila de programe. Ce spune artista despre decizia producătorilor

Emisiunea pe care Alina Sorescu o prezenta la TVR a dispărut din grila de programe. Artista nu pare totuși prea deranjată de decizia luată de producători.
20.10.2022 | 18:01
Emisiunea de la TVR prezentata de Alina Sorescu a fost scoasa din grila de programe Ce spune artista despre decizia producatorilor
Alina Sorescu a rămas fără emisiunea pe care o prezenta la TVR. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alina Sorescu a debutat în televiziune de la o vârstă destul de fragedă, iar mai apoi a cunoscut succesul și pe plan muzical. Și în prezent, aceasta este extrem de apreciată de publicul larg pentru piesele sale, dar și pentru aparițiile televizate.

Emisiunea prezentată de Alina Sorescu nu va mai apărea la tv

Viața Alinei Sorescu a devenit mai complicată anul acesta, odată cu anunțul privind divorțul de Alexandru Ciucu. Artista a reușit însă să se ridice și să se dedice creșterii copiilor ei, dar și profesiei sale.

ADVERTISEMENT

Până de curând, printre altele, Alina Sorescu prezenta și o emisiune la TVR, apreciată de publicul larg, care însă nu mai apare în grila de programe a postului de televiziune.

Decizia luată de TVR nu a fost însă una dificilă pentru Alina Sorescu. Artista a dezvăluit într-un interviu acordat recent că emisiunea într-adevăr nu se mai face și că au existat mai multe schimbări.

ADVERTISEMENT

”Emisiunea nu se mai face, acum s-au schimbat mai multe. La ei durează, trebuie aprobat orice. Posibil să am însă ceva de Crăciun”, a declarat artista, pentru Playtech.ro.

Aceasta nu are însă de ce să se plângă. Deși se zvonea că ar avea probleme financiare, în realitate, Alina Sorescu are nenumărate proiecte în desfășurare și spune că are o perioadă extrem de plină din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT

Artista are propria școală de muzică pentru copii numită „Picii lu’ Soreasca”, alături de care susține mai multe concerte. Totodată, Alina Sorescu este cea care se ocupă de ținutele celor mici, dar și de clipurile video pe care le filmează cu aceștia.

Printre altele, fosta soție a lui Alexandru Ciucu mai are și comunități mari pe Facebook și pe Instagram, dar și campanii de promovare de produse în mediul online.

ADVERTISEMENT

În tot acest timp, Alina Sorescu se mai ocupă și de podcast-ul său în caresunt discutate teme de beauty și îngrijire personală, utile pentru foarte multe persoane.

ADVERTISEMENT