Life

Emisiunea Stand Up Revolution revine la Antena 1. Premiera inițială a fost anulată în februarie

Emisiunea Stand Up Revolution revine la Antena 1, după ce premiera inițială a fost anulată în februarie, cu aproape două zile înainte, fără prea multe explicații.
05.05.2022 | 19:35
Emisiunea Stand Up Revolution revine la Antena 1 Premiera initiala a fost anulata in februarie
Emisiunea Stand Up Revolution revine la Antena 1. Sursa foto: Instagam
ADVERTISEMENT

Show-ul Stand Up Revolution va fi difuzat la Antena 1, după ce premiera a fost amânată în februarie, cu două zile înainte de difuzare. Postul TV a făcut anunțul printr-un promo, dar încă nu a fost anunțată data premierei.

Emisiunea Stand Up Revolution revine la Antena 1

Pe 16 februarie, Antena 1 urma să lanseze Stand Up Revolution, un fel de show de talente al actorilor de stand-up comedy. Din juriu fac parte Teo, Vio, Costel şi Dan Badea.

ADVERTISEMENT

Antena 1 a anunțat, pe 14 februarie, ora la care urma să fie difuzată emisiunea, prin intermediul unui comunicat. În aceeași zi, la scurt timp după acest anunț, postul TV a anunțat amânarea difuzării show-ului. Acesta a fost înlocuit de filmul Prințul Persiei.

Decizia i-a surprins și pe membrii juriului care au făcut glume despre amânarea emisiunii de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, premiera show-ului a fost anunțată printr-un promo, dar nu se știe când se va difuza, notează Paginademedia.ro.

Juratul Teo, reacție ironică după ce emisiunea a dispărut din grilă

Claudiu Mihai Teohari a scris, pe pagina sa de Facebook, că dispariția emisiunii din grila de programe este un mister pentru el și pentru colegii săi de la masa juriului, Dan Badea, Viorel Dragu și Costel Bojog.

ADVERTISEMENT

“Dragii noștri, vă mulțumim că ne-ați urmărit și ați fost lângă noi în acest prim sezon.Am râs, am lăcrimat, ne-am bucurat și ne-am emoționat împreună. Ne-am făcut prieteni noi și am uitat vrăjmășii vechi.

E însă timpul să ne oprim. Sperăm să rămânem în inimile voastre, ale telespect… Ce zic eu, ale PRIETENILOR noștri! Vă iubim.”, a scris comediantul în februarie, după ce a aflat de decizia luată de Antena 1.

ADVERTISEMENT

În secțiunea de comentarii, actorul de comedie le-a dezvăluit fanilor că nici el, nici colegii săi nu știu motivele pentru care a fost luată această decizie. În plus, nu au fost anunțați de aceste schimbări.

Comediantul a sperat ca difuzarea emisiunii să nu fie amânată pentru această vară, fiind de părere că atunci sunt difuzate pe post doar “umpluturi”.

ADVERTISEMENT
Tags: