Sport

Emma Răducanu va disputa un demonstrativ, la Londra, în compania unei jucătoare din România. Pe cine a ales britanica

Campioana de la Flushing Meadows, Emma Răducanu, a fost invitată să joace un meci demonstrativ la Londra, iar organizatorii i-au oferit oportunitatea de a-și alege adversara. Britanica a ales o româncă.
16.11.2021 | 18:06
Emma Raducanu va disputa un demonstrativ la Londra in compania unei jucatoare din Romania Pe cine a ales britanica
ADVERTISEMENT

Emma Răducanu a aniversat recent 19 ani și, deși și-a încheiat oficial sezonul 2021, continuă să fie o atracție irezistibilă pentru organizatorii de evenimente demonstrative.

Campioana de la US Open a avut oportunitatea să-și aleagă oponenta și a ales o jucătoare din România, din top 100 WTA, pentru un meci ce va fi organizat la Londra.

ADVERTISEMENT

Emma Răducanu – Gabriela Ruse, în deschiderea finalei ATP Champions Tennis

Jucătoarea de tenis Emma Răducanu este una dintre cele mai populare personalități din sport în Marea Britanie, iar organizatori finalei ATP Champions Tennis au invitat-o să joace un meci demonstrativ în cadrul evenimentului.

Răducanu, câștigătoare a US Open anul acesta, a fost liberă să-și aleagă și adversara, iar britanica nu a ezitat nicio clipă și a nominalizat-o pe Gabriela Ruse.

ADVERTISEMENT

Românca de 24 de ani, numărul 84 mondial, a jucat anul acesta două finale consecutive în circuitul WTA și, în ultima perioadă, a fost și partenera de antrenament a britanicei.

”Discuțiile cu echipa Emmei și cu organizatorii de la IMG sunt finalizate și putem confirma un eveniment – spectacol. Emma Răducanu și Gabriela Ruse vor juca un meci demonstrativ pe 28 noiembrie la Londra, într-un iconic-venue: The Royal Albert Hall! 

ADVERTISEMENT

Va fi prima apariție pe teren a Emmei Răducanu în fața publicului britanic după câștigarea trofeului US Open. Va fi pentru prima dată când Gabriela Ruse și Emma Raducanu vor fi adversare într-un meci, chiar dacă doar demonstrativ, cele două jucând până acum împreună doar la antrenamente.

Demonstrativul Emma Raducanu-Gabriela Ruse va fi urmat de Finala ATP Champions Tennis, iar biletele pentru evenimentul londonez sunt aproape epuizate”, a scris Andrei Nourescu, PR-ul Gabrielei Ruse, pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT

Emma Răducanu va fi urmărită de noul ei antrenor

Jucătoarea din Marea Britanie a renunțat imediat după succesul de la Flushing Meadows la antrenor, dar, între timp a confirmat colaborarea cu Torben Betlz. Tehnicianul german o va urmărit pe noua lui elevă în The Royal Albert Hall, în disputa cu Gabriela Ruse.

”Este un mare privilegiu să lucrezi cu un antrenor atât de experimentat. Sunt foarte nerăbdătoare să lucrez cu el pe tot parcursul presezonului și anul viitor.

Am un sentiment foarte pozitiv legat de efortul care urmează”, a declarat Emma Răducanu potrivit jurnalistului Jose Morgado.

ADVERTISEMENT