Life

Emma Zeicescu, declarații despre noul loc de muncă. De ce a renunțat la cariera în media

Emma Zeicescu, despre noua sa carieră, în corporație. De ce a luat această decizie după ce timp de 21 de ani a lucrat în presă.
09.11.2022 | 15:34
Emma Zeicescu declaratii despre noul loc de munca De ce a renuntat la cariera in media
Emma Zeicescu, despre noua sa carieră, în corporație. De ce a luat această decizie. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Jurnalista a făcut declarații despre noul loc de muncă. Cu această ocazie vedeta a explicat de ce a renunțat la cariera în media la începutul anului 2022, când a devenit directoare de comunicare la o firmă importantă.

Emma Zeicescu, despre noua sa carieră, în corporație. De ce a luat această decizie

Emma Zeicescu face parte dintr-o corporație care se axează foarte mult pe lumea științei. Frumoasa brunetă a vorbit despre noua sa carieră, care se anunță un nou început departe de lumina reflectoarelor și a presei.

ADVERTISEMENT

Fosta jurnalistă de la Realitatea TV și de la TVR a discutat pe marginea unui subiect de maxim interes. Vedeta a vorbit despre un viciu, dar și cum ar putea oamenii să renunțe de fumat pentru a avea o lume fără fum.

„Comunicatorul rămâne comunicator. Pasiunea de a încerca să schimb mentalităţi într-o societate care e un pic rigidă m-a făcut să iau decizia să devin corporatistă.

ADVERTISEMENT

Nu e o lume atât de neplăcută, e o lume în care se întâmplă o grămadă de situaţii şi din care nu lipsesc challenge-ul şi adrenalina.

Cred că asta ne place nouă, e la fel ca în jurnalism: senzaţia că putem lăsa ceva după noi… altfel”, a declarat Emma Zeicescu într-o emisiune pentru dcnews.ro.

ADVERTISEMENT

Cine este Emma Zeicescu

Emma Zeicescu a preluat în urmă cu câteva luni poziţia de director de comunicare la Philip Morris România, în locul lui Dragoş Bucurenci. Acesta din urmă a fost numit director al departamentului afaceri externe.

Licențiată în jurnalism, vedeta s-a specializat în breaking news şi talk-show. A colaborat cu Realitatea TV (2006-2016), Televiziunea Română (2016-2019) şi Gândul (2020-2021). Are 21 de ani în presa din România.

ADVERTISEMENT

De asemenea, fosta jurnalistă este formator autorizat, consultant şi trainer în comunicare şi public speaking. Fosta prezentatoare a emisiunii Perfect imperfect a fost căsătorită cu Claudia Popa și este mama unui băiat.

ADVERTISEMENT
Tags: