Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Emoționant! Mihai și Teodora Stoica au grijă de o orfană, fan CSA Steaua!

Nea Darie, faimosul fan FCSB, a dezvăluit în direct la FANATIK SUPERLIGA motivul pentru care suporterii de la Peluza Sud nu se împacă cu ”Nordul”.
12.08.2023 | 12:26
Emotionant Mihai si Teodora Stoica au grija de o orfana fan CSA Steaua
Gestul făcut de Meme Stoica: ”Avea grijă de ea ca de copilul lui”
ADVERTISEMENT

Cel care a ridicat această problemă a fost Horia Ivanovici. ”Apropo de ce spune și Gigi Mustață, despre separarea fraților. Galeriile. Unii cu CSA Steaua, Peluza Nord cu…”, a remarcat Horia Ivanovici. Nea Darie a dezvăluita adevăratul motiv pentru care fanii de la Peluza SUD nu vor să accepte împăcarea cu Peluza NORD, mai exact ”orgoliul”.

Gestul făcut de Meme Stoica: ”Avea grijă de ea ca de copilul lui”

”Eu și în mașină când am venit cu Gigi (n.r. Mustață) pe traseu i-am spus că sunt foarte mulți dincolo, la CSA, care oricând s-ar alătura lor. Adică nouă, la Peluza NORD. La Roșiori, ca să mă și audă și ea, a fost o fată, Iuliana, care era prietenă bună cu MM Stoica. Mergea la MM Stoica ca la ea acasă, e dincolo acum, la CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

Când a auzit că vin la meci, era lângă mine și mi-a zis «Nea Darie bă, te duci la el la pizzerie, aș merge și eu cu tine». Mă uitam la ea, îi părea rău că s-a dat cu CSA-ul. Îi spun ce sunteți voi acolo, sunteți 1000 de spectatori. Aia e Steaua? Îi părea rău. Am simțit-o eu, dacă mi-a zis «Nea Darie aș fi mers eu cu tine, merg la Gigi acolo la pizzerie»”, a dezvăluit suporterul în direct la FANATIK Superliga.

”Sunt mulți care regretă, dar din orgoliu nu se întorc? Să nu zică ăia de la Peluza SUD că ești trădător?”, a continuat Horia Ivanovici. ”Da, din orgoliu nu se alătura la Peluza NORD?”, a fost replica lui Nea Darie. Așadar, suporterul din Roșiori de Vede a dat exemplul acestei fete, mare suporter CSA Steaua, care nu poate ”întoarce armele” deși a fost ajutată în trecut de MM Stoica.

ADVERTISEMENT

”E o fată care a fost la casa de copii și are handicap. O știți 100%. Nu lipsea la meciuri. Avea grijă de ea (n.r. MM) ca de copilul lui, când venea la București o lua Teodora, fata lui Meme, o lua de la gară, noi ne întorceam în gară, aveam tren noaptea, ea dormea la Meme. Era de la casa de copii, s-ar întoarce, dar nu știe cum să facă. Mi-a zis «Nea Darie aș fi mers eu cu tine, dar nu știu cum să fac»”, a subliniat Nea Darie.

Fenomenalul suporter al FCSB a mărturisit că ține cu Steaua de când era copil și că plânge de fericire la fiecare reușită a echipei. ”Părinții mei de mic așa mi-au zis, pe tata l-a chemat Dumitru, nu poate să-i cheme pe amândoi Dumitru, a rămas Darie. Am 65 de ani. Sunt de seamă cu Gigi Becali, am 65 de ani. De mic copil. De pe la 7 ani țin cu Steaua. Juca la vremea aia Sătmăreanu, Hălmăgeanu. Când aveam 7-8 anișori. Aveam prin preajmă acolo la țară, foarte mulți dinamoviști. De mic n-am suportat clubul ăsta, să nu aud de Dinamo.

ADVERTISEMENT

Îmi aduc aminte, ne duceam la meciuri în comună la primărie, era un televizor acolo când eram copii, în 72 ne duceam la 2 noaptea și vedeam meciurile la CAP. Erau ăștia în vârstă, majoritatea erau microbiști, noi copiii în spate. Și tata a fost tot stelist, tot cu Steaua, Dinamo să nu-i văd. Când dă gol Steaua plâng și cel care e lângă mine în pup și îl iau în brațe. Nu știu, atunci în momentul ăla, ieri am fost chiar tare când am dat interviu în gară. De bucurie, pur și simplu, e a doua familie.

În oraș toți mă știu că sunt steliști, când face Steaua un egal mă caută pe mine, unde e Darie, unde e Darie. Pur și simplă mă descarc, da. Am un grup la Roșiori, știu de fiecare dată când am fost la meci, vine Nea Darie cu noi nu pierde Steaua. O singură dată am fost cu un băiat la București și ne-a bătut cu 5-1 niște nemți în cupele europene. Ei râdeau de mine, eu plângeam. În rest, niciodată n-a pierdut Steaua, n-am fost la un meci al Stelei să fiu supărat că iau bătaie. Veneau din tribună cu telefoanele și-mi arătau, dumneavoastră sunteți, nu se vede că eu sunt?”, a mărturisit, în lacrimi, Nea Darie.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro, și în premieră, pentru cei care nu au reușit să urmească emisiune din diverse motive, de la 17:30 pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial. Nu ratați FANATIK SUPERLIGA pentru că doar aici aveți cele mai tari exclusivități și cele mai tari declarații!

Prietena lui MM ține cu CSA Steaua

Familia Stoica are grijă de o fană CSA Steaua

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit...
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit după ce s-a întors de la muncă din Italia
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac....
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici