Sport

Sud-africanii, dezamăgiți că Ngezana nu a jucat nici în FCSB – Nordsjaelland 0-0

Adus cu surle și trâmbițe, Siyabonga Ngezana nu a debutat încă la vicecampioana României și a fost doar rezervă în meciul FCSB - Nordsjaelland 0-0 spre indignarea sud-africanilor.
11.08.2023 | 17:52
Sudafricanii dezamagiti ca Ngezana nu a jucat nici in FCSB  Nordsjaelland 00
Adus cu surle și trâmbițe, Siyabonga Ngezana nu a debutat încă la vicecampioana României și a fost doar rezervă în meciul FCSB - Nordsjaelland 0-0 spre indignarea sud-africanilor
ADVERTISEMENT

Fundașul central în vârstă de 26 de ani, transferat de la Kaizer Chiefs pentru 600.000 de euro, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, a mai fost pe banca de rezerve și la derby-ul cu Dinamo din SuperLiga.

Ce scriu sud-africanii după ce Ngezana a rămas rezervă la FCSB – Nordsjaelland 0-0

Jurnaliștii sud-africani au urmărit cu atenție partida FCSB – Nordsjaelland 0-0, din prima manșă a turului 3 preliminar al Conference League, însă au rămas cu un gust amar pentru că Siyabonga Ngezana nu a fost introdus pe teren.

ADVERTISEMENT

Jucătorul a fost în premieră în lotul ”roș-albaștrilor” la un joc din cupele europene, însă antrenorul Elias Charalambous nu l-a folosit niciun minut, fiind mulțumit de prestația titularilor Joyskim Dawa și Vlad Chiricheș.

”Dificultățile în ceea ce privește debutul la FCSB, noul club al lui Siyabonga Ngezana, continuă. FCSB este pe primul loc în campionatul României cu patru victorii la rând, iar joi au jucat al șaptelea meci al sezonului, în preliminariile Conference League cu Nordsjaelland.

ADVERTISEMENT

Ca și până acum, Siyabonga Ngezana nu a primit niciun minut pe teren. Încă o săptămână de așteptare pentru fostul fundaș de la Chiefs”, au scris jurnaliștii de la site-ul snl24.com, după remiza vicecampioanei României.

Ngezana, așteptat să debuteze cu Poli Iași

Deși nu a jucat niciun minut până acum de la sosirea la FCSB, finanțatorul Gigi Becali a anunțat că așteptarea lui Siyabonga Ngezana a luat sfârșit și va debuta în partida de pe teren propriu cu Poli Iași, din etapa a 6-a din SuperLiga, programată la 20 august.

ADVERTISEMENT

”Nu știu nimic despre el. Doar că o să intre în meciul cu Iașiul. La meciul cu Iașiul, după ce ne calificăm cu danezii, o să intre și el. Dacă vrea Dumnezeu să ne calificăm”, a declarat Becali, după remiza cu Nordsjaelland.

Siyabonga Ngezana este la prima experiență în fotbalul european, acesta jucând până acum doar în Africa de Sud pentru Kaizer Chiefs, fiind un produs al Academiei de Fotbal a acestora.

ADVERTISEMENT

Fundașul central are și trei prezențe în naționala U23 a Africii de Sud, pentru care nu a marcat, însă încă nu a făcut pasul la naționala mare. Doar că transferul la FCSB îl poate propulsa în atenția selecționerului.


  • Cota BETANO pentru FCSB: este 3,00 pentru „12 și sub 2,5 goluri” la meciul Nordsjaelland – FCSB

ADVERTISEMENT