Premier League

Englezii au investit în cel mai rapid test pentru coronavirus. Premier League s-ar putea relua pe 12 iunie

01.05.2020 | 21:04
Englezii au investit in cel mai rapid test pentru coronavirus Premier League sar putea relua pe 12 iunie
ADVERTISEMENT

Cluburile din Premier League au investit în mașini de testare a coronavirusului, prețul unui astfel de dispozitiv ajungând la prețul de 40.000 de euro. Mai mult decât atât, campionatul Angliei se poate relua pe data de 12 iunie, dacă Guvernul britanic va fi de acord cu propunerea cluburilor.

Cluburile de Premier League au investit în teste de coronavirus

Cluburile de Premier League nu au stat degeaba în perioada pandemiei de coronavirus și au investit în cel mai rapid test de coronavirus. Dispozitivele au fost cumpărate și de unele cluburi din Championship.

ADVERTISEMENT

Dispozitivele pot testa o singură persoană la două ore și jumătate, astfel că zilnic se pot testa doar șapte angajați, iar prețul poate ajunge și la 40.000 de euro.

Premier League se poate relua pe 12 iunie

Cluburile de Premier League au ajuns la hotărârea de a relua campionatul pe data de 12 iunie, însă decizia lor trebuie să fie aprobată de Guvernul Britanic.

ADVERTISEMENT

Între timp, primarul orașului Liverpool atrage atenția asupra faptului că fotbalul trebuie încetat, mai ales într-un an în care „cormoranii” sunt la un pas de câștigarea primului titlu după o pauză de 30 de ani.

„Chiar dacă meciurile se dispută fără spectatori, vor fi mii de persoane care se vor strânge în apropiere de Anfield. Nu vor fi mulţi cei care vor respecta ce li se cere şi care vor rămâne departe de stadion.

ADVERTISEMENT

Mulţi dintre oameni vor veni să sărbătorească, deci cred că ideea e moartă din start. Cred că va fi foarte greu ca poliţia să menţină oamenii la distanţă dacă fac sărbătoare în faţă la Anfield”.

„Cel mai un lucru este să încheiem sezonul. Mai mult ca sigur că Liverpool va câştiga campionatul, dar în cele din urmă este vorba de siguranţa şi sănătatea oamenilor”, a mai spus edilul orașului Liverpool.

ADVERTISEMENT