Sport

Premier League, etapa 34. Fulham – Liverpool 1-3, “cormoranii” egalează Arsenal în frunte. Cum arată clasamentul

Arsenal și Liverpool au câștigat în acest weekend și o depășesc din nou pe City, care și-a amânat partida pentru a evolua în FA Cup.
21.04.2024 | 20:07
Premier League etapa 34 Fulham  Liverpool 13 cormoranii egaleaza Arsenal in frunte Cum arata clasamentul
Fulham dă piept cu Liverpool în etapa a 34-a din Premier League. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT
21-04-2024
14:53

Fulham - Liverpool 1-3 (Castagne 45+2 / Alexander-Arnold 32, Gravenberch 53, Jota 72)

Clasament Premier Leaguea. Sursă foto: Captură Flashscore.ro
Clasament Premier Leaguea. Sursă foto: Captură Flashscore.ro

Vezi aici toate fazele video importante. 

Min. 90+5: Final de meci.

Min. 72: GOOOL Liverpool! Reușita lui Diogo Jota, validată din cabina VAR!

Min. 53: GOOOL Liverpool! Gravenberch înscrie cu un șut de la marginea careului și o readuce în avantaj pe echipa lui Jurgen Klopp. 

Min. 45+2: GOOL Fulham! Mingea respinsă de apărarea lui Liverpool ajunge până la Castagne, care înscrie cu un șut din interiorul careului. 

Min. 34: Cody Gakpo trimite un șut spectaculos de la distanță. Leno respinge execuția. 

Min 32: GOOOL Liverpool! Trent Alexander-Arnold înscrie cu un șut spectaculos direct din lovitură liberă.

Min. 1: Meciul a început!

Fulham: Leno- Castagne, Tosin, Bassey, Robinson- Palinha, Lukic- Reid, Pereira, Iwobi- Muniz. Rezerve: Rodak, Tete, Ream, Reed, Cairney, Wilson, Traore, Jimenez, Broja. Antrenor: M. Silva. 

Liverpool: Alisson- Alexander-Arnold, Quansah, Van Dijk, Robertson- Endo, Elliott, Gravenberch- Gakpo, Diaz, Jota. Rezerve: Kelleher, Gomez, Konate, Tsimikas, Jones, Szoboszlai, Mac Allister, Salah, Nunez. Antrenor: J. Klopp. 

21-04-2024
13:04

LIVE. Premier League, etapa 34. Acum se joacă două meciuri

  • Everton – Nottingham 2-0 (Gueye 29, McNeil 76)
  • Aston Villa – Bournemouth 3-1 (Rogers 45+1, Diaby 57, Bailey 78 / pen. Solanke 31)
  • Crystal Palace – West Ham 5-1 (Olise 7, Eze 16, aut. Emerson 21, Mateta 32, 64/ Antonio 40)
20-04-2024
19:15

Wolves - Arsenal 0-2 (Trossard 45, Odegaard 90+5)

Vezi toate fazele video importante aici. 

FINAL DE MECI. Arsenal a câștigat clar duelul de pe „Molineux Stadium” cu Wolves, scor 2-0, în etapa a 34-a din Premier League. Echipa lui Mikel Arteta urcă temporar pe primul loc în clasament.

Clasament

Min. 90+5: GOOL Arsenal! Odegaard profită de o respingere nefericită a gazdelor și aduce liniștea în tabăra „tunarilor”. 

Min. 45: GOOL Arsenal! Trossard deschide scorul înainte de finalul primei reprize. 

Min. 1: Partida a început!

Wolves: Sa – Bueno, Kilman, Toti – Doherty, Traore, Gomes, H. Bueno – Chirewa, Doyle – Hwang. Rezerve: Bentley, Ait-Nouri, Barnett, Fraaser, Holman, Lemina, Ojinnaka, Okoduwa, Sarabia. Antrenor: G. O’Neil. 

Arsenal: Raya – White, Saliba, Gabriel, Kiwior – Odegaard, Rice, Havertz – Saka, Gabriel Jesus, Trossard. Rezerve: Ramsdale, Jorginho, Martinelli, Nelson, Nketiah, Partey, Smith-Rowe, Vieira, Zinchenko. Antrenor: Arteta. 

20-04-2024
14:03

Luton - Brentford 1-5 și Sheffield Utd. - Burnley 1-4

  • Luton – Brentford 1-5 (Berry 90+2 / Wissa 24, 45+1, Pinnock 62, Lewis-Potter 64, Shade 86)
  • Sheffield Utd. –  Burnley 1-4 (Hamer 52 / Bruun Larsen 38, Assignon 40, Foster 58, Gudmundsson 71)

Campionatul Angliei intră pe ultima sută de metri, iar lupta este încinsă pe toate planurile. Sâmbătă se joacă primele trei meciuri din Premier League, etapa 34. Runda va avea mai puține partide programate, din cauza disputării semifinalelor FA Cup în acest weekend.

Luton – Brentford, Sheffield Utd – Burnley și Arsenal – Wolves live video online, în Premier League, etapa 34

Primele două partide programate în această rundă din Premier League ar putea avea impact major în lupta pentru evitarea retrogradării. Luton primește vizita lui Brentford, iar Burnley se deplasează pe terenul lui Sheffield Utd. Așadar, toate cele trei echipe aflate pe locuri retrogradabile vor juca de la aceeași oră.

ADVERTISEMENT

Tot sâmbătă, dar de la ora 21:30, joacă și fostul lider. Arsenal se deplasează la Wolves, unde o așteaptă un meci infernal. Eliminată din UEFA Champions League de Bayern Munchen și învinsă de Aston Villa în etapa precedentă, echipa lui Arteta riscă să rateze toate obiectivele.

Ar fi încă un sezon cu final completamente lamentabil pentru londonezi, care au investit sume impresionante în vara lui 2023, cu speranța că vor câștiga titlul și vor avea un parcurs lung în UCL. Totuși, Arteta nu pierde speranțam în ciuda programului infernal pe care îl va avea echipa sa în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Duminică sunt programate alte patru meciuri. Printre ele și Fulham – Liverpool. “Cormoranii“ și-au luat și ei rămas-bun de la prima poziție, dar și de la Europa League, după ce au fost eliminați de Aston Villa. Jurgen Klopp speră, totuși, la un final fericit de carieră pe Anfield. Pentru ca acest lucru să fie posibil, victoria este obligatorie în vestul Londrei.

Cine transmite la TV partidele din runda 34 a Premier League

Meciurile din etapa 34 a celui mai puternic campionat de fotbal din lume se văd pe canalele difuzorilor competiției în România. Astfel, cele mai tari dueluri pot fi vizionate live pe Digisport, Prima Sport și Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Partidele de sâmbătă și duminică pot fi urmărite și pe FANATIK.ro în format LIVE VIDEO. Aici găsiți actualizări în timp real și imagini de la mecurile din Premier League, etapa 34.

Program și clasament Premier League

Chelsea, Manchester United, Manchester City și Tottenham nu vor evolua în această rundă. Astfel, programul etapei arată astfel:

ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 20 aprilie

  • ora 17:00 Luton – Brentford
  • ora 17:00 Sheffield Utd – Burnley (Prima Sport 4, Orange Sport 4)
  • ora 21:30 Wolves – Arsenal (Digisport 2, Prima Sport 2, Orange Sport 2)

Duminică, 21 aprilie

  • ora 15:30 Everton – Nottingham (Digisport 3, Prima Sport 4, Orange Sport 2)
  • ora 17:00 Aston Villa – Bournemouth (Digisport 2, Orange Sport 3)
  • ora 17:00 Crystal Palace – West Ham
  • ora 18:30 Fulham – Liverpool (Digisport 2, Prima Sport 2, Orange Sport)

Clasament Premier League

clasament premier league

Cote pariuri la meciurile din runda 34 a Premier League

Sâmbătă, Arsenal are o cotă de 1,39 la victorie pe terenul lui Wolves. 1 solist este un pronostic cotat cu 8,50, în timp ce remiza are cota 4,75. Date fiind ultimele rezultate ale “tunarilor“, poate fi tentant și un 1x, la o cotă de 3.10.

Duminică, Liverpool este favorită și ea la un succes pe terenul lui Fulham. 2 solist are cota 1,55, în timp ce 1 solist are cota 5,30. Remiza este cotată de casele de pariuri la 4,60.

Luton – Brentford și Sheffield Utd – Burnley din Premier League, etapa 34, live stream, 17:00, Digisport, Prima Sport, Orange Sport

Etapa 34 din cele 38 de runde pe care le propune campionatul Angliei poate schimba configurația clasamentului. Manchester City este ocupată cu FA Cup și ar putea pierde din nou prima poziție.

În același timp, Arsenal și Liverpool au două deplasări complicate și ar putea să își complice și mai mult existența. Și lupta pentru locurile europene și evitarea retrogradării este deschisă, astfel că fanii au toate motivele să urmărească îndeaproape runda pe FANATIK.ro!

ADVERTISEMENT