Sport

Englezii dezvăluie secretul formei de invidiat a lui Cristiano Ronaldo. Ce și-a instalat la vila din Manchester

Pentru a fi sigur că își păstrează forma de invidiat cu care ne-a obișnuit și stă departe de accidentări, CR7 și-a instalat în superba vilă din Manchester o criosaună în valoare de 58 de milioane de euro.
09.10.2021 | 19:23
Englezii dezvaluie secretul formei de invidiat a lui Cristiano Ronaldo Ce sia instalat la vila din Manchester
Cristiano Ronaldo a revenit în forță la Manchester United. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Deși are 36 de ani Cristiano Ronaldo este într-o formă de invidiat. Stau mărturie cele cinci goluri marcate în primele șapte meciuri în tricoul „diavolilor roșii” și premiul pentru jucătorul lunii septembrie în Premier League.

Secretul său? Ei bine, din superba vilă în care locuiește împreună cu familia de când a revenit în Manchester nu lipsește nici criosauna folosită și în cele trei sezoane petrecute în Italia.

ADVERTISEMENT

Secretul formei de zile mari a lui Cristiano Ronaldo a fost dezvăluit

Nu a fost deloc ușor să transportăm camera de crioterapie din Italia în Cheshire, dar acum o are la dispoziție și este foarte fericit.

Aceasta îl va ajuta în procesul de recuperare după fiecare meci”, au dezvăluit surse din anturajul lui Cristiano Ronaldo, citate de publicația britanică The Sun.

ADVERTISEMENT

Potrivit specialiștilor, crioterapia ajută atât la dezvoltarea celulelor sănătoase ale pielii, cât și la reducerea durerii sau inflamațiilor. Procedura presupune pătrunderea cu totul corpul în cabină, până la nivelul umerilor. Doar capul și palmele trebuie să rămână în exterior.

CR7, dat de gol de un fost coechipier: „L-am văzut mâncând fast-food”

Dincolo de criosaună, la forma de invidiat a starului portughez contribuie un regim alimentar extrem de strict, de la care se abate extrem de rar. Asta nu înseamnă, însă, că în meniul său nu se regăsesc și preparate mai puțin sănătoase.

ADVERTISEMENT

L-am văzut mâncând orice, chiar și fast food, dar în cantități mici. Întotdeauna eram atenți la ce mâncam. Știam că Ronaldo era cel mai bun și voiam să imităm tot ce făcea el.

În general, mâncam foarte ‘curat’, quinoa și alte lucruri sănătoase. Multe ouă, cartofi dulci și brocoli”, a mărturisit fostul coechipier din naționala Portugaliei, Jose Fonte.

ADVERTISEMENT

Mai multe detalii cu privire la dieta lui Cristiano au fost oferite chiar de bucătarul personal din perioada petrecută în Italia, pe când evolua pentru Juventus. Contrar așteptărilor, acesta a dat asigurări că preparatele nu sunt deloc costisitoare.

Nu există ingrediente scumpe în dieta lui Ronaldo, Doar sănătoase. Folosesc ingrediente naturale și organice – pește, pui, ouă, avocado, ulei de cocos și orez negru.

Trebuie să ai grijă de corpul tău ca și cum ai avea grijă de un Ferrari! Folosesc ulei de cocos (n.r. motivul pentru care Ronaldo arde foarte multe calorii).

Este la fel de important să bei și multă apă, dar să fie purificată. Și multă! Desigur, toate acestea se combină cu antrenamentele intense. Dar odihna este la fel de fundamentală precum nutriția si antrenamentele, inclusiv cea de după-amiază. Și e important să mânânci seara devreme, nu târziu”, a declarat Giorgio Barone.

ADVERTISEMENT