Life

Enrique Iglesias, cucerit de mișcările Ramonei Olaru. Cum au reacționat internauții când au văzut postarea artistului cu asistenta TV

Ramona Olaru a ajuns în atenția lui Enrique Iglesias. Ce a putut să posteze starul internațional despre asistenta de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”.
29.03.2024 | 23:32
Enrique Iglesias cucerit de miscarile Ramonei Olaru Cum au reactionat internautii cand au vazut postarea artistului cu asistenta TV
Ce a putut să posteze Enrique Igleasias despre Ramona Olaru. Sursa foto: Facebook, Instagram
ADVERTISEMENT

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că internetul face minuni în ziua de azi. Durează câteva secunde pentru ca o imagine sau un videoclip să se viralizeze, mai ales pe TikTok. A aflat asta pe pielea ei Ramona Olaru.

Ramona Olaru i-a furat privirea lui Enrique Iglesias

Ramona Olaru este una dintre cele mai sexy prezențe de pe micul ecran. Asistenta TV a evoluat în ultimii ani și poate spune că este în cea mai bună formă a sa, din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

Aproape că nu este zi în care Ramona Olaru să nu primească complimente, atât din partea bărbaților, cât și din partea femeilor. Însă, se pare că nu doar românii sunt cuceriți de ea, ci și artiștii internaționali.

Enrique Iglesias se numără și el printre vedete care au remarcat frumusețea Ramonei Olaru. Drept dovadă, artistul a făcut o postare pe pagina sa oficială de Facebook unde se regăsește nimeni alta decât asistenta TV.

ADVERTISEMENT

Cei care o urmăresc pe Ramona de ani de zile știu foarte bine că aceasta este foarte activă pe TikTok. Asistenta TV nu ratează niciun trend și postează des diverse videoclipuri. Însă, doar unul a ajuns la inima lui Enrique Iglesias.

Vedeta de la Antena 1 l-a cucerit pe starul internațional cu mișcările sale

Asistenta de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” s-a filmat recent alături de magicianul Robert Tudor. În pauzele dintre filmări, cei doi s-au distrat și de pare că au dat lovitura cu videoclipul lor de câteva secunde.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru și magicianul Robert Tudor au dansat pe una dintre cele mai recente piese lansate de Enrique Iglesias. ”Fria” este deja hit, iar pe rețelele sociale s-a viralizat cu viteza luminii.

Ramona nu a putut rata trendul, însă, atunci când a dansat pe melodia artistului, habar nu avea că filmarea va fi vizualizată chiar de Enrique. Artistul nu doar că a văzut dansul celor doi, dar a fost impresionat de el, așa că a decis să îl reposteze.

ADVERTISEMENT

Acum, Ramona se poate lăuda cu o performanță la care visează milioane de femei din lumea întreagă. Și anume, aceea de a fi prezentă pe pagina de Facebook al lui Enrique Iglesias.

Așa cum era de așteptat, din secțiunea de comentarii de la postarea respectivă nu aveau cum să lipsească românii. Cu toții au fost surprinși și au apreciat gusturile bune ale artistului internațional.

ADVERTISEMENT