Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Era bolnav”. Detalii incredibile despre situația lui Claudiu Răducanu. De ce scotea „perle”. Video exclusiv

Sabin Ilie a făcut dezvăluirile surprinzătoare despre Claudiu Răducanu, arhicunoscut pentru poveștile sale. Cum a dat 1.500 de euro pe un schimb de ulei la mașină.
07.04.2023 | 09:03
Era bolnav Detalii incredibile despre situatia lui Claudiu Raducanu De ce scotea perle Video exclusiv
94 de goluri au marcat Claudiu Răducanu și Sabin Ilie la Steaua. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sabin Ilie a fost în formă maximă la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, unde a oferit detalii neștiute despre fostul golgheter al Stelei, Claudiu Răducanu.

Sabin Ilie, despre problemele lui Claudiu Răducanu: „Era bolnav! El uita!”

Sabin Ilie a fost coechipier la FC Vaslui cu fostul atacant al Stelei, Claudiu Răducanu și i-a luat apărarea, după ce toată lumea l-a desconsiderat și se amuza pe seama declarațiilor sale.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

„Deci ca om e un băiat extraordinar, din câte l-am cunoscut el. Dar el avea o mare problemă. El uita, deci era bolnav. Multă lume nu știe. Nu știu acuma cum se cheamă, dar el uita!”, a surprins Sabin Ilie, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Chiar dacă nu l-a cunoscut foarte bine, apropiații lui Claudiu Răducanu cunoșteau aceste probleme pe care le avea: „Așa am auzit și eu. Eu nu puteam să am clinciuri cu el niciodată când știam că e așa. Eu l-am prins doar la Vaslui, când eram cu el și Cursaru, toți trei golgheterii. După trei luni ne-au zis ‘Cimitirul Elefanților!’”. 

ADVERTISEMENT

Cum profita toată lumea de Claudiu Răducanu: „A avut probleme, casa, cu tot!”

Sabin Ilie și-a adus aminte cum a fost păcălit Claudiu Răducanu la un banal schimb de ulei de motor: „Și multă lume profita de el! Nu zic de mine sau de colegi. Când m-am dus la Vaslui și am auzit cât a plătit să schimbe uleiul la mașină am rămas șocat: 1.500 de euro! Peste tot e 100 de euro și el dă 1.500! Adică și oamenii au profitat de el”.

Și în familie am înțeles că a avut probleme, casa, cu tot!  N-a avut pe nimeni. Dar stai liniștit că sunt alții mult mai rău decât el! Fotbaliștii nu sunt premianți la învățătură”.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a comentat de asemenea declarațiile neașteptate ale lui Sabin Ilie: „Deci avea un fel de Alzaimer?! Deci de-asta avea și toate perlele alea și toate… Eu n-am știu că băiatul era bolnav. Deci de-asta era el așa și zicea lumea că e mai dilimandros, că nu știu ce, și el era de fapt bolnav, săracul”. 

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT