Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Cobra”, poveste fabuloasă! Cum l-a șocat Sabin Ilie pe Claudio Ranieri: „Ce faci, bă, băiatule?”. Video exclusiv

Adrian Ilie a dezvăluit o poveste savuroasă cu fratele său, Sabin, și antrenorul Claudio Ranieri după transferul la Valencia.
04.04.2023 | 15:35
Cobra poveste fabuloasa Cum la socat Sabin Ilie pe Claudio Ranieri Ce faci ba baiatule Video exclusiv
Sabin Ilie nu a reușit să facă față la Valencia și a fost împrumutat la mai multe echipe. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

„Cobra” a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre venirea lui Sabin Ilie la Valencia și cum l-a surprins pe marele Claudio Ranieri.

„Cobra” poveste savuroasă cu Sabin Ilie la Valencia: „Bă, asta s-a așezat lângă Ranieri!”

Adrian Ilie a povestit cu mult umor la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI cum a făcut fratele său, Sabin, cunoștință cu severitatea lui Claudio Ranieri: „Să vezi ce i s-a întâmplat lui Sabin când a ajuns la Valencia! Toată lumea era pe teren, el era accidentat. Unde crezi că se duce să se așeze?! Lângă Ranieri pe bancă”. 

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

„Cobra” l-a salvat imediat Sabin, care era la primele ședințe de pregătire: „S-a uitat la el: ‘Ce faci, băi, băiatule?!’ Ăsta nu înțelegea nici italiană, nici… ‘Păi ce faci, mă?’. L-am ridicat eu într-o secundă: Pleacă de acolo! Mă uitam: ‘Bă, ăsta s-a așezat lângă Ranieri pe bancă!’”.

Sabin Ilie a recunoscut episodul și a detaliat: „Într-adevăr, eu avusesem atunci o ieșire cu Ranieri. Venisem la Valencia și mi-am rupt piciorul. Și totuși m-am dus: ‘Domne, mi-am revenit. Eu cred că pot să joc!’. ‘Bă, asta e părerea ta!’. L-am întrebat, că la ei comunicarea e cu zâmbetul pe buze”.

ADVERTISEMENT

Când și-a dat seama cât de mare e diferența la nivel de pregătire la Valencia: „Cum să ies afară după 5 minute!”

Claudio Ranieri l-a lăsat pe Sabin Ilie să simtă pe pielea lui ce înseamnă să joci în tricoul Valenciei: „’Bine, mă!’. M-a băgat 20 de minute și nu știam cum să ies afară după 5 minute! Fugeau, nene, nu joacă! E alt nivel. Totuși eu am avut un pic de noroc că am plecat de la Fenerbahce către Valencia”.

Fostul atacant abia făcea față antrenamentelor la început:  „Când am venit prima lună acolo, unde apucam, acolo dormeam! Un nivel de pregătire prea mare! Dormeam, că altfel nu puteam.

ADVERTISEMENT

Ne întreba: ‘Păi voi ce faceți în România?’. ‘Mergem pe Diham și dăm două ture acolo’. L-a bufnit râsul: ‘Stadionul e în pantă?! Cum alergați voi pe acolo?!’”, s-a amuzat italinul de celebra pregătire de baza de pregătire a clubului de Steaua, de la Forban.

Sabin Ilie nu a fost de acord cu acest tip de pregătire montană, adoptată de antrenori mari precum Emeric Ienei, Anghel Iordănescu, Țiți Dumitru sau Victor Pițurcă: „Cu tot respectul, dar e altceva. Cum lumea și tehnologia a avansat, așa și fotbalul. Olăroiu, Mircea sau Răzvan Lucescu au făcut vreun antrenament la munte?”. 

ADVERTISEMENT

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT
Tags: