Sport

Erik Lincar, nemulțumit de egalul cu Universitatea Craiova: „Nu-mi aduce entuziasm sau satisfacție”

U Cluj a terminat la egalitate cu Universitatea Craiova, scor 1-1, pe stadionul Municipal din Mediaș. Erik Lincar s-a declarat nemulțumit de rezultatul obținut de elevii săi împotriva oltenilor.
25.07.2022 | 16:36
Erik Lincar nemultumit de egalul cu Universitatea Craiova Numi aduce entuziasm sau satisfactie
Erik Lincar, nemulțumit de egalul cu Universitatea Craiova: „ Nu-mi aduce entuziasm sau satisfacție”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Formația antrenată de Erik Lincar a reușit să câștige două puncte din confruntăriile cu FCSB și Universitatea Craiova. În etapa secundă a sezonului 2022-2023 din Superliga, U Cluj a remizat cu „Știința”, scor 1-1, însă tehnicianul „șepcilor roșii” a declarat că nu este entuziasmat de rezultatele obținute până acum.

Erik Lincar nu este mulțumit de rezultatele obținute la U Cluj în startul sezonului: „Pentru mine, egalul nu reprezintă mult”

U Cluj a deschis scorul în startul partidei cu Universitatea Craiova prin Ioan Filip, însă jucătorul oltenilor, Paul Papp, a reușit să marcheze golul egalizator în minutul 64. La sfârșitul partidei de pe stadionul Muncipal din Mediaș, Erik Lincar a mărturișit că nu este încântat de rezultatele obținute în primele două etape din Superliga.

ADVERTISEMENT

”Sunt nemulțumit de rezultatul celor două jocuri (n.r. cu FCSB, 1-1, și Universitatea Craiova). Pentru mine, egalul nu reprezintă prea mult, nu-mi aduce entuziasm sau satisfacție. Eu îmi doresc să câștigăm. Jucătorii mei trebuie să aibă mai multă încredere. Cred că am demonstrat în primele două jocuri”, a declarat Erik Lincar pentru Digi Sport.

Erik Lincar este încrezător că victoriile vor apărea cât mai curând, dacă jucătorii din lotul celor de la U Cluj vor rămâne la fel de serioși. Acesta a declarat că trebuie ca fotbaliștii din România trebuie să fie mult mai curajoși în timpul partidelor.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să rămânem serioși, iar pe viitor poate vom juca prost și vom câștiga trei puncte. Nu există vreo rețetă, este încrederea pe care le-o dau și eu”, a spus antrenorul celor de la U Cluj, Erik Lincar.

„În perioada de pregătire, am văzut echipele din Vest cum joacă. Dacă nu vom reuși în fotbalul românesc, să fim mai curajoși, să formăm jucătorii astfel, nu vom avea câștig de cauză în viitor”, a mai spus Erik Lincar.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit cu Raul Rusescu după joc. Noi țintim să mai aducem doi-trei jucători”

Raul Rusescu a rămas liber de contract, după despărțirea de formația italiană din Serie D, Lamezia. Fostul internațional român a evoluat timp de șase luni în Italia, perioadă în care jucat 19 partide și a marcat doar trei goluri.

Fostul atacant al celor de la FCSB a fost prezent în tribunele stadionului Municipal din Mediaș la confruntarea Universității Cluj cu formația Bănie. Erik Lincar a mărturisit că a vorbit cu Raul Rusescu, după sfârșitul partidei.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit cu Raul Rusescu după joc. Noi țintim să mai aducem doi-trei jucători. Eu sunt mulțumit de lot și cred că dacă vom păstra aceeași determinare, vom reuși să și câștigăm”, a mărturisit Erik Lincar la sfârșitul partidei cu Universitatea Craiova”, a spus Erik Lincar.

ADVERTISEMENT
Tags: