Sport

Erling Haaland, cadou de 320.000 de euro înaintea returului cu Bayern din Liga Campionilor. Ce „bijuterie” și-a luat starul lui Manchester City. Foto

Erling Haaland și-a făcut un cadou de 320.000 de euro înainte de returul Bayern - Manchester City din Liga Campionilor. Ce „bijuterie” și-a cumpărat atacantul norvegian.
19.04.2023 | 14:16
Erling Haaland și-a cumpărat o mașină de 320.000 de euro înainte de returul cu Bayern. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Erling Haaland s-a pregătit de meciul retur cu Bayern Munchen din sferturile Ligii Campionilor. Atacantul norvegian și-a cheltuit o mică parte din salariul pe care îl primește la Manchester City pe o nouă mașină. Duelul de pe Allianz Arena va avea loc miercuri, 19 aprilie, de la ora 22:00.

Erling Haaland și-a cumpărat un Rolls-Royce Cullinan înainte de Bayern – Manchester City din Liga Campionilor

Erling Haaland încasează un salariu săptămânal de 985.000 de euro la Manchester City. Atacantul norvegian a doborât record după record în tricoul „Cetățenilor”, reușind să marcheze 47 de goluri în 40 de partide în toate competițiile.

ADVERTISEMENT

Înaintea returului cu Bayern din sferturile Ligii Campionilor, Erling Haaland a lovit și în plan personal. Starul lui Manchester City și-a cumpărat un Rolls-Royce Cullinan, mașină a cărei valoare se ridică la 320.000 de euro, anunță Bild.

Raportat la banii pe care îi încasează în Premier League, Erling Haaland a fost nevoit să își cheltuie salariul pe trei zile. Rolls-Royce Cullinan nu este prima „bijuterie” din garajul lui Erling Haaland. Norvegianul, pasionat de mașinile scumpe, deține, printre altele, un Audi RS6 Avant, un Range Rover Sport ambele cu prețuri începând de la 140.000 de euro și un Mercedes AMG GLE Coupe, estimat la 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

rolls

Rolls

Manchester City este cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor. Echipa antrenată de Pep Guardiola și-a făcut „dubla” ușoară încă de la meciul tur. Formația din Premier League s-a impus în fața lui Bayern, scor 3-0, după golurile marcate de Rodri, Bernardo Silva și Erling Haaland. Real Madrid va fi următoarea adversară a britanicilor dacă vor reuși să se califice în careul de ași.

Erling Haaland e pe val la Manchester City

Erling Haaland continuă să fie în mare formă la Manchester City. Atacantul venit în vară pe Etihad Stadium de la Borussia Dortmund pentru 60 de milioane de euro este golgheterul Ligii Campionilor cu 11 reușite, dar și cel mai bun marcator din Premier League cu 32 de goluri.

ADVERTISEMENT

Vârful care a ratat debutul Norvegiei în preliminariile Euro 2024 este primul în clasamentul live pentru Gheata de Aur. Harry Kane este următorul pe listă, la o distanță foarte mare de norvegian. În ultima partidă din Premier League, Manchester City a câștigat, scor 3-1 cu Leicester.

Erling Haaland și-a trecut din nou numele pe lista marcatorilor cu o „dublă”. Vârful nordic mai are nevoie de doar trei goluri pentru a doborî un record absolut. Jucătorul lui Manchester City l-a egalat pe Salah în topul golurilor marcate într-un singur sezon de Premier League (32).

ADVERTISEMENT

Dacă va mai înscrie de cel puțin trei ori în ultimele 8 meciuri ale lui Manchester City, Erling Haaland va doborî recordurile lui Andrew Cole și Alan Shearer care au marcat de 34 de ori în sezoanele 1993-1994 și 1994-1995 și va deveni cel mai bun marcator din istorie într-un singur sezon Premier League.

ADVERTISEMENT