Sport

Erling Haaland, ofertat de un club de liga a 7-a! Ce propunere a primit Manchester City

Erling Haaland va vedea de acasă Campionatul Mondial din Qatar, însă o echipă din ligile inferioare din Anglia l-a ofertat pentru a se menține în formă în următoarele 6 săptămâni.
14.11.2022 | 23:35
Erling Haaland ofertat de un club de liga a 7a Ce propunere a primit Manchester City
Erling Haaland e evaluat la 170 de milioane de euro conform Transfermarkt. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Erling Haaland este unul dintre cei mai importanți jucători care ratează Campionatul Mondial din Qatar, unde naționala Norvegiei nu s-a calificat. Astfel, atacantul va sta pe bară până pe 28 decembrie.

Ofertă-șoc pentru Erling Haaland de la un club din liga a șaptea engleză

Ashton United a înaintat o propunere uluitoare celor de la Manchester City pentru Erling Haaland. „Cetățenii” nu vor mai juca până pe 28 decembrie din cauza Campionatului Mondial din Qatar, iar golgheterul din Premier League și-ar putea pierde forma excelentă.

ADVERTISEMENT

Numai că echipa din divizia a șaptea engleză a venit cu o soluție pentru Pep Guardiola: norvegianul să fie împrumutat pentru 28 de zile pentru a menține ritmul jocului, mai ales că nu va merge la Cupa Mondială.

Ashton United, ofertă oficială pentru împrumutul lui Erling Haaland
Ashton United, ofertă oficială pentru împrumutul lui Erling Haaland

Explicația halucinantă a antrenorului lui Ashton United

Michael Clegg a luat decizia după înfrângerea celor de la Ashton United împotriva lui Gainsborough Trinity: „Pur și simplu are sens.

ADVERTISEMENT

City nu joacă și vrem să ajutăm menținându-l pe Erling într-o formă fizică bună, are mai mult sens decât să joace golf în următoarele șase săptămâni.

Noi credem că se va potrivi perfect în echipa noastră și s-ar acomoda de minune cu dinamica echipei noastre”, a surprins antrenorul.

ADVERTISEMENT

Răspunsul celor de la Manchester City întârzie să apară

Manchester City nu a formulat niciun răspuns oficial cu privire la „oferta” celor de la Ashton United, iar Erling Haaland se află momentan într-o scurtă vacanță.

Jucătorul va reveni însă la antrenamentele lui Pep Guardiola, pentru a pregăti meciul din etapa a 17-a cu Leeds, de miercuri, 28 decembrie, ora 22:00.

ADVERTISEMENT

În afară de Haaland, mai sunt și alți jucători importanți care ratează Campionatul Mondial din Qatar, precum Zlatan Ibrahimovic.

Ce alți jucători importanți mai ratează Campionatul Mondial

Site-ul Transfermarkt a realizat o „echipă ideală” a jucătorilor care ratează Mondialul din Qatar: Oblak / Donnarumma – Florenzi, Skriniar, Bastoni/Lindelof, Alaba – Barella/Verratti, Kessie/Jorginho – Salah, Odegaard, Luis Diaz/Mahrez – Haaland/Ibrahimovic.

Ce alți jucători importanți se mai înscriu pe listă: Bonucci, Insigne, Immobile, Berardi, Chiesa (Italia), Forsberg, Kulusevski, Isak (Suedia), Osimhen (Nigeria), Bailly, Kessie, Pepe, Haller, Zaha (Coasta de Fildeș), Pjanic, Dzeko (Bosnia), Schick (Cehia), Aubameyang (Gabon), Rodriguez (Columbia), Vidal, Sanchez (Chile), Calhanoglu (Turcia), Naby Keita (Guineea), Cengiz Under (Turcia).

ADVERTISEMENT