Sport

Ermal Krasniqi marchează pe bandă rulantă pentru Rapid! Un nou gol înscris și cu Poli Iași. Video

Poli Iași și Rapid s-au întâlnit în etapa a 27-a din SuperLiga într-un meci extrem de important pentru ambele formații. Moldovenii s-au impus cu 3-1.
24.02.2024 | 21:31
Ermal Krasniqi marcheaza pe banda rulanta pentru Rapid Un nou gol inscris si cu Poli Iasi Video
Ermal Krasniqi marchează pe bandă rulantă pentru Rapid!
ADVERTISEMENT

Dacă giuleștenii au venit la Iași pentru a lua trei puncte și a se apropia la 4 lungimi de liderul FCSB, moldovenii au nevoie neapărată de victorie pentru a se îndepărta de zona periculoasă a clasamentului.

Ermal Krasniqi marchează pe bandă rulantă pentru Rapid! Un nou gol înscris și cu Poli Iași

Poli Iași ocupa locul 14 înaintea acestei etape, cu 27 de puncte, la egalitate cu FC Voluntari, care are însă un meci mai puțin, partida de luni cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

După o primă repriză în care s-a terminat la egalitate, 0-0, giuleștenii au ieșit mai hotărâți de la vestiare și au deschis scorul rapid. (Vezi VIDEO cu golurile din acest meci)

În minutul 52, Burmaz a căzut când încerca să reia mingea din careu, dar balonul a ajuns la Ermal Krasniqi, care a marcat cu o execuție delicată și a plasat mingea perfect.

ADVERTISEMENT

Kosovaru a ajuns astfel la 3 goluri și o pasă decisivă reușite pentru Rapid în 5 meciuri în SuperLiga. Comparativ cu CFR Cluj, cifrele jucătorului în vârstă de 25 de ani par mai bune. La ardeleni a reușit 5 goluri și 4 pase decisive în 39 de meciuri în toate competițiile.

Bergodi și Ionuț Voicu, aplaudați de ieșeni!

Stadionul „Emil Alexandrescu” din Iași n-a fost plin, însă s-au strâns 8.016 suporteri, dintre care 500 au fost rapidiști veniți de la București. Spectatorii prezenți pe stadion nu i-au uitat pe Cristiano Bergodi, fostul antrenor al ieșenilor din 2009, și pe Ionuț Voicu, fostul fotbalist al moldovenilor în perioada 2014-2017. Cei doi au fost aplaudați la scenă deschisă.

ADVERTISEMENT

Arbitrul partidei este Radu Petrescu din București, fiind ajutat la cele două linii de Ovidiu Artene (Vaslui) și Mircea Grigoriu (București). În cabina VAR se află Bogdan Dumitrache (București) și Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe).

Echipele de start

Poli Iași: Ailenei – Todoroski, Samoya, Fl. Ilie, Marchioni, Stefanovici – L. Mihai, Bordeianu, Saghiri – Buș, Bettaieb
Rezerve: Niga, Martac, Katanec, Farcaș, Itu, Jatoba, A. Roman, Oliveira, Harrison, Kabran
Absenți: Lung, Ispas (accidentați)
Antrenor: Leo Grozavu

ADVERTISEMENT

Rapid: Aioani – Braun, Săpunaru, Iacob, Borza – Krasniqi, Djokovic, Al. Albu, Papeau – Burmaz, Rrahmani
Rezerve: Drăghia, Bădescu, Cristea, Dr. Grigore, Oaidă, Hromada, Funsho, Hasani, Petrila, El Sawy, Cîrjan
Absenți: Emmers, Onea, Kait (accidentați)
Antrenor: Cristiano Bergodi

ADVERTISEMENT