Sport

Poli Iași – Rapid 3-1, în etapa a 27-a din SuperLiga. Giuleștenii pierd pe final și cad pe locul 3! Cum arată clasamentul

Rapid pierde în deplasare cu Poli Iași, scor 1-3. După meciul din etapa a 27-a din SuperLiga giuleștenii au căzut pe locul 3, dar la egalitate de puncte cu CFR Cluj.
24.02.2024 | 22:07
Poli Iasi  Rapid 31 in etapa a 27a din SuperLiga Giulestenii pierd pe final si cad pe locul 3 Cum arata clasamentul
Rapid pierde meciul cu Poli Iași din deplasare, scor 1-3. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
24-02-2024
20:06

Clasamentul din SuperLiga în etapa 27

Clasamentul în SuperLiga în etapa 27
Clasamentul din SuperLiga în etapa 27. Sursa Foto: Flashscore
24-02-2024
16:48

Poli Iași - Rapid 3-1 (Bettaieb 55, Roman 88, Harrison 90+4 / Krasniqi 52)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+5 – Final de meci!

90+4 – GOOOL Poli Iași!!! Harrison primește balonul în careu și închide meciul după ce a marcat cu calm în poarta lui Aioani.

Min. 88 – GOOOL Poli Iași!!! Roman intră de pe bancă și aduce avantajul echipei sale în finalul partidei.

Min. 66 – Ailenei păstrează tabela intactă după un reflex foarte bun la lovitura de cap a lui Burmaz.

Min. 57 – Rapidiștii forțează repede egalarea. Cuplul Krasniqi și Burmaz se găsesc bine în careu, dar șutul sârbului este blocat de Ailenei.

Min. 55 – GOOOL Poli Iași!!! La 3 minute după golul Rapidului, Bettaieb egalează în urma unei greșeli făcute de Săpunaru.

Min. 52 – GOOOL Rapid!!! Krasnqi primește mingea în careu, o pune pe stângul și marchează.

Min. 47 –  O nouă ocazie de gol pentru oaspeți. Tot Burmaz este protagonistul după un contraatac al giuleștenilor. Atacantul ratează șansa de a deschide scorul dintr-o poziție bună de șut.

Min. 7 – Ocazie mare pentru Rapid. Burmaz are șansa de a deschide scorul, dar Ailenei intervine foarte bine.

Min. 1 – Start de meci!


Echipele de start:

Poli Iași: Ailenei – Todoroski, Samayoa, F. Ilie, Stefanovici – L. Mihai, Bordeianu, Marchioni, Saghiri – Buș, Bettaieb. Rezerve: Niga, Martac, Katanec, Farcaș, Itu, Jatoba, Roman, Mota, Gheorghiță, Harrison, Kabran. Antrenor: Leo Grozavu.

Rapid: Aioani – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Djokovic, Albu, Papeau – Burmaz, Rrahmani, Krasniqi. Rezerve: Drăghia, Bădescu, Cristea, Grigore, Oaidă, Hromada, Bamgboye, Hasani, Petrila, El Sawy, Cîrjan. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Meciul Politehnica Iași – Rapid are loc sâmbătă, 24 februarie, cu începere de la ora 20:00, în cadrul etapei a 27-a din SuperLiga. Moldovenii sunt pe loc de baraj, dar le este din ce în ce mai multă teamă de ascensiunea lui Dinamo și de faptul că ar urma să fie ei cei sacrificați pentru a fi salvată echipa lui Zeljko Kopic.

Unde se joacă meciul Politehnica Iași – Rapid

Confruntarea Politehnica Iași – Rapid se desfășoară sâmbătă, 24 februarie, de la ora 20:00, pe stadionul Emil Alexandrescu din Parcul din dealul Copoului din Iași, în etapa a 27-a din SuperLiga. În mod incredibil ar exista posibilitatea ca meciul să se joace cu casa închisă, nu pentru că fanii alb-albaștrilor ar fi asaltat casele de bilete, ci urmare a numărului foarte mare de bilete solicitate de suporterii Rapidului.

ADVERTISEMENT

Se așteaptă o cifră record de suporteri veniți din Capitală în ziua partidei dar și din toată Moldova, care are toate șansele să fie cel puțin egal dacă nu mai mare decât al susținătorilor locali. Un motiv foarte serios pentru ca forțele de ordine să primească serioase suplimentări, pentru a se evita producerea de incidente.

Cine transmite la televizor Politehnica Iași – Rapid

Partida Politehnica Iași – Rapid se joacă sâmbătă, 24 februarie, de la ora 20:00, pe stadionul Emil Alexandrescu din Parcul din dealul Copoului din Iași, în etapa a 27-a din SuperLiga.   și va fi televizată pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Iași, sâmbătă, 24 februarie, va fi o vreme frumoasă, cu puține momente în care soarele să se mai ascundă printre nori. Va predomina un cer senin pe tot parcursul zilei. Temperatura maximă va ajunge la 16 grade la ora amiezii, coborând apoi la 10-11 grade în apropiere de începerea partidei.

Ce absențe sunt în întâlnirea Politehnica Iași – Rapid

Ambii tehnicieni au și absențe la acest meci. Leo Grozavu nu poate conta în primul rând pe portarul de bază, Silviu Lung Junior, despre care nu știe încă dacă va fi recuperat la începutul play-out-ului iar al doilea este mijlocașul Ispas, accidentat în etapa anterioară, la Ploiești. Grozavu anunță schimbări în formula de start față de partida pierdută cu prahovenii în ultimul minut.

ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi nu îl mai are în lot pe Alexandru Ioniță, care va juca un sezon în campionatul Chinei. Sunt în continuare accidentați estonianul Kait, belgianul Emmers și Răzvan Onea, dar la ce lot are Rapid nici nu se simt. Jucători de calitate, precum Funsho, Petrila, Hasani și restul sunt doar pe bancă și pot oricând aduce un mare plus.

Cote la pariuri la jocul Politehnica Iași – Rapid

Cotele acordate la casele de pariuri pentru victoria giuleștenilor sunt extrem de generoase. Rapid are cotă 2,00 pentru a se impune pe terenul unei echipe care a mai pierdut meciuri acasă iar ieșenii au 3,80 pentru o mare surpriză. Șansă dublă X2 are cotă 1,25 iar șansă dublă 1X cotă 1,80. Gol marcat de oaspeți are cotă 1,25 iar reușita gazdelor are 1,75.

ADVERTISEMENT

Paradoxal, nu există decât cinci precedente între cele două cluburi, primul meci având loc abia în 2012. Trei meciuri s-au terminat cu victoria Rapidului, unul în 2014, a revenit moldovenilor și s-a mai înregistrat un rezultat de egalitate. În tur, în Giulești a fost un meci neașteptat de aprig, câștigat de bucureșteni cu scorul de 3-2.

ADVERTISEMENT