Life

Eroarea de pe WhatsApp care le-a creat probleme utilizatorilor. Ce au găsit în telefon după ce au folosit aplicația

Ce au pățit milioane de utilizatori de WhatsApp din întreaga lume. Eroare care a creat adevărate frustrări în rândul posesorilor de iPhone.
22.03.2024 | 10:53
Eroarea de pe WhatsApp care lea creat probleme utilizatorilor Ce au gasit in telefon dupa ce au folosit aplicatia
Ce au pățit, recent, milioane de utilizatori de WhatsApp. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Aplicațiile de pe telefon au început să le creeze din ce în ce mai multe probleme utilizatorilor. După erorile Meta de zilele trecute, de data asta, WhatsApp-ul le-a dat bătăi de cap utilizatorilor din toată lumea. Cei care au deschis aplicația recent au avut parte de o surpriză nu tocmai plăcută.

WhatsApp, motiv de frustrare în rândul utilizatorilor de iPhone

În ultima vreme, Meta este din ce în ce mai dezamăgitoare pentru utilizatori. Din grupul dezvoltat de Mark Zuckerberg face parte și WhatsApp, aplicația care a speriat milioane de utilizatori, recent. Problemele cu care s-au confruntat persoanele din întreaga lume reprezintă o bilă neagră pentru aplicație.

ADVERTISEMENT

Utilizatorii care au folosit recent aplicația WhatsApp pentru a trimite sau a primi poze, s-au trezit că numărul fișierelor este dublat. În loc să apară o singură imagine în albumul de poze, totul a fost salvat de două ori. Victimele acestei erori au fost utilizatorii de iPhone.

Faptul că pozele s-au salvat de două ori a fost foarte frustrant din cauza faptului că mai multe poze înseamnă și mai mut spațiu ocupat. Utilizatorii iPhone nu au stat prea mult pe gânduri și au început să își verse frustrările în mediul online.

ADVERTISEMENT

Mai multe persoane s-au plâns de cel mai recent bug WhatsApp. Chiar dacă a fost pentru prima dată când s-au confruntat cu o astfel de eroare, asta nu i-a făcut să fie mai blânzi. Din contră, cu toții au taxat dur compania Meta.

”Pe iPhone-ul meu, WhatsApp-ul este setat să salvez automat pozele. Pentru mine, era mult mai comod așa. Însă, acum, pozele au început să se salveze de două ori.”, ”Am și eu aceeași problemă. Vă rog să îmi comunicați soluția.” ,sunt doar câteva dintre reacțiile celor din online.

ADVERTISEMENT

Cum a justificat Meta eroarea aplicației

Asaltată din toate părțile cu fel de fel de plângeri, Meta a fost nevoită să îi liniștească pe toți. Se pare că eroarea a fost remediată, iar acum toată lumea se poate bucura de aplicație. Pentru asta, însă, aplicația va trebui actualizată.

După o veste bună, din păcate, a urmat și o veste proastă. Deși aplicația a fost pusă la punct, pozele din albumele foto nu dispar automat. Astfel, cei care vor să își elibereze spațiul de stocare, vor trebui să șteargă manual fiecare poză.

ADVERTISEMENT

În decursul ultimelor luni, WhatsApp a fost și ținta escrocheriilor online. Mai mulți utilizatori, printre care și români au primit mesaje din partea unor numere dubioase care se recomandau a fi agenții de recrutare. Acestea promiteau locuri de muncă, iar tot ce trebuia să faci era să accezi un link.

Autoritățile au tras un semnal de alarmă și au recomandat tuturor să fie vigilenți și atenți și să nu dea curs unor astfel de propuneri. De asemenea, niciodată nu trebuie furnizate pe aceste platforme și aplicații date personale importante.

ADVERTISEMENT