Life

Este oficial! Loredana Groza a divorțat de soțul ei. „Nu mă interesează unde stă”

Loredana Groza a divorțat de soțul ei. Vestea a fost confirmată în mod oficială și s-au făcut primele declarații despre subiect.
25.03.2023 | 19:25
Este oficial Loredana Groza a divortat de sotul ei Nu ma intereseaza unde sta
Loredana Groza a divorțat de soțul ei. Foto: Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Loredana Groza a divorțat de soțul ei. Vestea a fost confirmată în mod oficial de tatăl artistei, după multă liniște în jurul acestui subiect.

Loredana Groza a divorțat de soțul ei

Vasile Groza este cel care a făcut anunțul momentului în showbiz-ul autohton și a dezvăluit că Loredana Groza a divorțat de Andrei Boncea.

ADVERTISEMENT

Au fost multe zvonuri în legătură cu acest subiect, dar nici Loredana Groza și nici Andrei Boncea nu au comentat în legătură cu despărțirea lor.

Iată că acum tatăl vedetei, Vasile Groza, este cel care a făcut lumină în acest caz și a confirmat că fiica lui a divorțat după mai bine de două decenii de căsnicie.

ADVERTISEMENT

Vasile Groza a dezvăluit că nu îl interesează despre ginerele său, iar nici pe Loredana Groza nu o interesează unde stă acesta acum.

Totuși, cei doi păstrează o relație normală, după spusele lui Vasile Groza. Aceștia au împreună o fiică, pe Elena Boncea. Cele două sunt plecate de circa o lună într-o vacanță în India.

ADVERTISEMENT

„Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie întrei ei. Lucrurile merg bine, au un copil”, a spus acesta pentru Cancan.

Tatăl Loredanei Groza, adevărul despre operațiile estetice

Vasile Groza a mai făcut declarații despre un alt subiect controversat care o privește pe fiica lui. Este vorba despre operațiile estetice.

ADVERTISEMENT

Vasile Groza spune că fiica lui nu are nicio operație estetică și sunt mulți invidioși care declară neadevăruri despre fiica lui. Iată ce a spus acesta, pentru sursa citată:

„Loredana nu are nicio operație estetică. Dar asa e lumea, vorbește, nu ne deranjează ce se spune. Ea așa are constituția fizică, e la fel ca mama mea.

A murit la 83 de ani, dar arăta mult mai tânără. Doamne ferește, când le vezi pe unele cu asemenea sâni. Loredana are tot ce trebuie pentru un om frumos și talentat.

Nu a alergat după așa ceva. Voce i-a dat Dumnezeu. Dar unele femei sunt invidioase. Dar dacă doi spun de rău, iar ceilalți de bine, e o balanță care atârnă în favoarea binelui”, a spus Vasile Groza.

ADVERTISEMENT