Life

”Este viitoare mămică”. Andreea Marin a făcut dezvăluirea emoționantă

Andreea Marin, anunț impresionant despre o persoană foarte dragă. Fosta prezentatoare TV urmează să fie mamă a doua oară.
07.02.2024 | 07:45
Este viitoare mamica Andreea Marin a facut dezvaluirea emotionanta
Andreea Marin, anunț impresionant despre o persoană foarte dragă. Fosta prezentatoare TV urmează să fie mamă a doua oară. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

“Este viitoare mămică”. Andreea Marin a făcut dezvăluirea emoționantă, după ce în ultima perioadă a decis să aibă mai multă grijă de starea sa de sănătate, dar și de felul în care arată, mai ales că are deja 49 de ani.

Andreea Marin, anunț impresionant despre o persoană foarte dragă. Fosta prezentatoare TV urmează să fie mamă a doua oară

Andreea Marin a făcut un anunț impresionant despre o persoană foarte dragă. Fosta prezentatoare TV urmează să fie mamă a doua oară. Despre cine este vorba și cum au ajuns să fie atât de apropiate cele două.

ADVERTISEMENT

Jurnalista, cunoscută drept „zâna surprizelor”, a ținut să le mulțumească celor care contribuie la bucuria pe care o simte în momentul de față. Una dintre aceste persoane este o fostă vedetă de știri, care acum are o sală de pilates.

Mai exact, este vorba de Ioana Țigănilă care este instructor de pilates de ceva vreme, după ce a demisionat de la Digi24. A stat 9 ani la pupitrul știrilor. Mai mult, fosta soție a lui Ștefan Bănică a anunțat că vedeta va fi mamă din nou.

ADVERTISEMENT

„Complicitatea a două femei minunate mi-a readus bucuria mișcării făcute cu forță și grație în același timp de două ori pe săptămână, a respirației corecte și sănătoase, a flexibilității corpului, mult mai zvelt astăzi.

Ioana Țigănilă este viitoare mămică (din nou) și e omul de televiziune pasionat de Pilates într-atât încât și-a deschis propria sală”, a scris Andreea Marin pe pagina personală de Instagram.

ADVERTISEMENT
Andreea Marin și Ioana Țigănilă
Andreea Marin și Ioana Țigănilă, însărcinată a doua oară. Sursa foto: Instagram.com

Andreea Marin, transformare uimitoare la 49 de ani

Andreea Marin este transformată total la 49 de ani și asta se datorează în principal sportului și a unei diete sănătoase și echilibrate. Cea care a contribuit la felul în care arată vedeta este o antrenoare foarte bună în ceea ce face.

Fosta prezentatoare de la TVR este extrem de încântată de rezultatele pe care le-a obținut într-un timp relativ scurt. Bruneta a slăbit 16 kilograme și nu vrea să se oprească aici pentru că își dorește să mai dea jos 3-4 kilograme.

ADVERTISEMENT

„Andreea Olteanu este antrenoarea mea cu voce caldă și calmă, dar fermă, care îmi e ghid pe acest drum al evoluției mele prin sport. O bucurie să văd rezultate concrete în doar câteva săptămâni de antrenament!”, a mai scris Andreea Marin.

ADVERTISEMENT