Sport

„Eu îi scoteam pe amândoi la pauză” Mitică îi spune lui Becali schimbările cu care intra în istoria fotbalului

Mitică Dragomir este de părere că Gigi Becali trebuia să facă două schimbări importante la pauză în meciul cu FCSB - Sepsi de pe Arena Națională, scor 2-1.
19.03.2024 | 10:07
Eu ii scoteam pe amandoi la pauza Mitica ii spune lui Becali schimbarile cu care intra in istoria fotbalului
Dragomir, despre Dawa și Ngezana. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus în fața celor de la Sepsi, scor 2-1, însă liderul din SuperLiga nu a avut un meci ușor cu formația din Sfântu Gheorghe. Mitică Dragomir a sugerat faptul că Gigi Becali ar fi trebuit să schimbe doi fundași la pauză.

„Eu îi scoteam pe amândoi la pauză” Mitică îi spune lui Becali schimbările cu care intra în istoria fotbalului

În urma jocului făcut de fundașii centrali ai FCSB-ului în duelul cu Sepsi, Mitică Dragomir este de părere că Gigi Becali trebuia să îl scoată și pe Ngezana, nu doar pe Dawa la pauză.

ADVERTISEMENT

Fostul președinte LPF a observat că cei doi jucători nu au făcut față presingului atacanților de la Sepsi, formație care putea să înscrie mai mult. Dragomir este de părere că FCSB are un avantaj în fața celor de la Farul în următorul meci, însă dacă formația lui Hagi se impune la Ovidiu ar putea să ia campionatul la finalul sezonului.

“Aseară (n.r. duminică seară) era gata antrenorul de la Sepsi să-i încurce pe FCSB cu presingul acela. A jucat mai rău Ngezana decât Dawa. Eu îi scoteam pe amândoi la pauză din cauza presingului făcut de cei trei din față (n.r. de la Sepsi) pe apărători. 

ADVERTISEMENT

Steaua (n.r. FCSB) nu e obișnuită ca cineva să vină și să facă presing în jumătatea lor de teren. Îi omorau, dădeau numai mingi lungi. Ei (n.r. FCSB) dădeau pase între fundașii centrali, așa cum fac ei.

La ce ocazii au avut, trebuia să le dea mai multe goluri Sepsi, dar nu s-a prins nimeni. Convingerea mea este că nu poate să câștige Farul cu Steaua (n.r. FCSB). Sunt fotbaliști toți ăștia de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Dar dacă o bate Hagi pe Steaua (n.r. FCSB) nu mai pierde Farul niciun joc până la final. Ia titlul. Nu ar fi surpriză. Poate să ia titlul. Și Universitatea Craiova poate să facă asta”, a spus Dumitru Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică.

Mitică Dragomir, despre transferul lui Louis Munteanu la Rapid. “Nu e ca Rrahmani sau Coman”

În urma declarației făcute de Victor Angelescu, Mitică Dragomir nu s-a arătat surprins. Fostul președinte LPF este de părere că transferul lui Louis Munteanu la Rapid nu este o mutare foarte mare.

ADVERTISEMENT

Motivația vine din comparația pe care Dragomir a făcut-o cu vedetele de la Rapid și FCSB. Astfel că fostul șef LPF nu îl vede, încă, pe Louis Munteanu de nivelul lui Rrahmani sau al lui Coman.

“Ce bombă e asta domne? Rapid are vârf de atac mai bun decât Louis Munteanu. Nu e lovitură dacă reușesc. E jucător bun, dar nu este de nivelul lui Coman sau de nivelul Rrahmani. Va fi că e tânăr. Eu altfel văd fotbalul”, a declarat Dumitru Dragomir, la MAX Profețiile lui Mitică.

Dragomir, despre Dawa și Ngezana

ADVERTISEMENT