Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Eu văd Hermannstadt în primele 6”. Verdictul lui Robert Niță după 1-1 cu Rapid

Robert Niță a dat verdictul în cazul lui Hermannstadt. Sibienii au remizat pe teren propriu cu Rapid, scor 1-1, în etapa a 11-a din SuperLiga.
04.10.2023 | 13:37
Eu vad Hermannstadt in primele 6 Verdictul lui Robert Nita dupa 11 cu Rapid
Robert Niță a dat verdictul în cazul lui Hermannstadt. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Hermannstadt și Rapid și-au împărțit punctele în etapa a 11-a din SuperLiga. Giuleștenii au deschis rapid scorul prin Ioniță II în minutul 3, însă la 10 minute după fluierul de start al reprizei secunde, Valerică Găman a restabilit egalitatea. Robert Niță a lăudat-o pe Hermannstadt după meciul de la Sibiu.

Verdictul rapidistului Niță în cazul lui Hermannstadt după 1-1 cu Rapid

Hermannstadt a ajuns la 6 meciuri consecutive fără înfrângere pe teren propriu. De altfel, singurul eșec la Sibiu al formației lui Măldărășanu a venit chiar în prima etapă, scor 0-1 cu Farul. După remizele cu FCSB și Sepsi de pe teren propriu, Hermannstadt a obținut un punct și cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Hermannstadt ocupă locul 5 în clasament, cu 15 puncte în 11 partide. Robert Niță este convins că meritele pentru rezultatele deosebite le revin foștilor rapidiști din staff-ul sibienilor. „O echipă foarte bine organizată. Aici este meritul altor rapidiști pentru că în conducere la Sibiu sunt jucători cu ștate vechi de plată la Rapid.

Președintele Coman, antrenorul Măldărășanu, Dănuț Perje, care este directorul sportiv de acolo. Lucruri frumoase. Eu chiar am fost acum 2-3 etape la Sibiu. M-am întâlnit cu domnul Viorel Hizo care este nelipsit de la meciurile de pe teren propriu. Îmi spunea despre condițiile foarte, foarte bune care sunt la Sibiu în momentul de față.

ADVERTISEMENT

Nu doar construirea noului stadion care este o bijuterie, ci și ceea ce se întâmplă cu baza de antrenament, condițiile oferite jucătorilor și profesionalismul care este acolo oferit de cei doi patroni și susținut de doamna primar a municipiului”, a spus Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA.

„Eu văd Hermannstadt în primele 6 anul acesta”

Robert Niță este de părere că Hermannstadt va izbuti să se claseze între primele 6 echipe din SuperLiga la finalul sezonului regulat. În sezonul precedent, sibienii au început excelent, însă echipa a căzut după penalizarea pe care au primit-o în luna decembrie.

ADVERTISEMENT

„Eu văd Hermannstadt în primele 6 anul acesta pentru că este o echipă foarte bine organizată, cu o oarecare stabilitate. Eu nu sunt de acord cu cei care nu trăiesc un sentiment de frustrare, de supărare, pentru că întâlnești una dintre cele mai bune echipe”, a mai spus Robert Niță.

Robert Niță are încredere în Daniel Pancu la naționala U21: „Arată foarte bine echipa”

Naționala României U21 a debutat cu stângul în preliminariile pentru Euro U21 din 2025. Cu Daniel Pancu pe bancă, „tricolorii mici” au pierdut în deplasare cu Albania, scor 2-3, după ce au condus cu 2-0.

ADVERTISEMENT

„Sper ca și Pancu să aibă rezultate bune la U21, să califice echipa. Cu toate că naționala suferă un eșec la debut în Albania, echipa arată foarte bine atâta timp cât are potență fizică și cât Pancu nu este nevoit să facă schimbări”, a încheiat Robert Niță.

FANATIK SUPERLIGA vă așteaptă „Să facem show” în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe www.fanatik.ro. În fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, emisiunea se vede în premieră pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Robert Niță, verdict după Hermannstadt - Rapid 1-1: „O văd între primele 6”

ADVERTISEMENT