Sport

Eugen Neagoe a strigat adunarea la Universitatea Craiova! Pe ce jucători s-a bazat „Geană” la primul antrenament. Foto exclusiv

Universitatea Craiova s-au reunit miercuri, de la ora 16:30, în baza din Lunca Jiului. Eugen Neagoe nu s-a putut baza pe mai mulți jucători importanți la primul antrenament.
14.06.2023 | 18:42
Eugen Neagoe a strigat adunarea la Universitatea Craiova Pe ce jucatori sa bazat Geana la primul antrenament Foto exclusiv
Universitatea Craiova s-a reunit la baza din Lunca Jiului. ce jucători a avut la dispoziție Eugen Neagoe. sursă foto: UCV Facebook
ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe a strigat adunarea la baza de pregătire din Lunca Jiului pentru primul antrenament după sfârșitul sezonului 2022-2023 din SuperLiga. Tehnicianul „alb-albaștrilor” nu i-a avut la dispoziție pe „juveții” convocați la echipele naționale, dar nici pe Alexandru Mitriță.

Eugen Neagoe a strigat adunarea la Universitatea Craiova! Pe ce jucători s-a bazat „Geană” la antrenamente. Foto

Sezonul vacanțelor s-a terminat pentru jucătorii Universității Craiova care s-au reunit sub comanda lui Eugen Neagoe la cantonamentul „Ilie Balaci”. Oltenii vor efectua vizita medicală pe 19 și 20 iunie, urmând ca pe 21 să plece într-un cantonament de vară la Bansko, Bulgaria.

ADVERTISEMENT

La primul antrenament după sfârșitul campionatului, Eugen Neagoe nu s-a putut baza pe internaționalii Alexandru Ișfan, Alex Cîmpanu, Jovan Markovic, Vladimir Screciu, dar și Basilio Ndong și Gjoko Zajkov. În afara fotbaliștilor convocați la selecționatele de tineret și seniori, „Geană” nu i-a avut la dispoziție nici pe Alex Mitriță sau Raul Silva.

Andrei Ivan a revenit la antrenamentele Universității Craiova după vacanță. sursă foto: Fanatik
Andrei Ivan a revenit la antrenamentele Universității Craiova după vacanță. sursă foto: Fanatik

Din informațiile FANATIK, Alexandru Mitriță va fi prezent la antrenamentele „juveților” începând cu ziua viitoare, la fel ca Ante Roguljic și Juraj Badelj. Raul Silva este un alt jucător care nu a ajuns la primele ședințe de pregătire ale lui Eugen Neagoe, fiind nevoit să schimbe mai multe zboruri pentru a ajunge în România din Brazilia.

ADVERTISEMENT
Atanas Trică Balaci a venit la reunire după împrumutul de la CSA Steaua. sursă foto: Fanatik
Atanas Trică Balaci a venit la reunire după împrumutul de la CSA Steaua. sursă foto: Fanatik

În lipsa fotbaliștilor convocați la echipele naționale, Eugen Neagoe s-a văzut nevoit să apeleze și la alți jucători de la „satelitul” Universității Craiova precum Jean Mendy, Cosmin Stana și Rafael Vlăsceanu. De altfel, noutățile din lotul lui „Geană” sunt fotbaliștii reveniți după împrumuturi precum Ionuț Mitran, Atanas Trică-Balaci și Marian Danciu.

Marian Danciu este una dintre noutățile din lotul lui Eugen Neagoe. sursă foto: Fanatik
Marian Danciu este una dintre noutățile din lotul lui Eugen Neagoe. sursă foto: Fanatik

Astfel, Eugen Neagoe i-a avut la dispoziție pe următorii jucători: Rafael Vlăsceanu, David Lazar, Laurențiu Popescu, Mihai Căpățînă, Ștefan Baiaram, Andrei Ivan, Alex Crețu, Nicușor Bancu, Cosmin Stana, Jean Mendy, Marian Danciu, Sergiu Hanca, Ionuț Mitran, David Sala, Elvir Koljic, Bogdan Vătăjelu, Atanas Trică-Balaci și Alex Mateiu.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova s-a ținut de cuvânt și boicotează Austria! Destinația aleasă de olteni pentru cantonament

Universitatea Craiova s-a ținut de promisiunea față de românii de pretutindeni după ce Austria a refuzat României accesul în spațiul Schengen. Oltenii au renunțat la companiile austrice și au ales o altă destinație pentru cantonamentul de vară precum Bulgaria, formația din Bănie fiind obișnuită cu stagile de pregătire în țara din Europa Centrală.

„În urma atitudinii revoltătoare a Republicii Austria, de a bloca accesul României la Spațiul Schengen, Universitatea Craiova, fidelă principiilor înrădăcinate în ADN-ul său, a luat decizia de a sancționa companiile austriece partenere cu un boicot total.

ADVERTISEMENT

Începând din această lună, clubul își va muta conturile de la banca cu acționariat austriac Raiffeisen Bank, iar alimentarea cu combustibil și consumabile a parcului auto al Științei nu se va mai realiza în stațiile OMV-Petrom.

Totodată, începând de anul viitor, tradiționalul cantonament de vară al leilor nu se va mai face în vreo stațiune montană din Austria, ci într-o altă țară europeană care are condiții de pregătire similare”, scria în postarea oltenilor de la acea vreme.


  • 6,00 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „Câștigător Liga 1 sezonul viitor: Universitatea Craiova”

ADVERTISEMENT