Sport

Eugen Neagoe, dezamăgit de arbitru după 0-1 la Chiajna ”E rușinos! Să aibă puțină mândrie”

Eugen Neague nu a reușit să obțină niciun punct pe terenul celor de la Concordia Chiajna. A fost 0-1, astfel că promovarea pare tot mai departe.
04.11.2023 | 16:58
Eugen Neagoe dezamagit de arbitru dupa 01 la Chiajna E rusinos Sa aiba putina mandrie
Eugen Neagoe, dezamăgit de arbitrajele din Liga a 2-a: ”E rușinos!”. Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Cert e că antrenorul în vârstă de 56 de ani a avut ceva de împărțit cu arbitrul de rezervă al partidei, pentru că a primit un cartonaș galben pentru un motiv cel puțin bizar. Asta, după ce Neagoe l-a atenționat pe arbitru că un jucător de la Chiajna îl înjurase, însă acesta l-a chemat pe central și i-a acordat cartonașul roșu.

Eugen Neagoe, dezamăgit de arbitrajele din Liga a 2-a

”Geană” a transmis, afectat de situație: ”Eu doar i-am spus arbitrului asistent că un jucător de la Chiajna îl înjura”, s-a plâns Eugen Neagoe. Cel care i-a acordat cartonașul galben a fost centralul Eduard Ioniță, la sfatul asistentului Claudiu Șchiopeț. Obișnuit cu nivelul din SuperLiga, Eugen Neagoe chiar nu înțelege cum pot exista astfel de arbitraje în România.

ADVERTISEMENT

”E chiar rușinos, sincer, să-l înjure jucătorul de la Chiajna pe asistent în fața mea, eu să-i spun: Băi, te înjură! Ia atitudine, fă ceva, iar el să îl cheme pe central și să îmi dea mie galben. E rușinos pentru oamenii care conduc aceste jocuri. Ar trebui să aibă puțină mândrie, să se respecte măcar pe ei, dacă pe noi nu. Dar să faci asemenea… nici nu am cuvinte.

Un băiat tânăr înjurat de jucătorul de la Chiajna, eu nu l-am jignit…I-am spus doar atât: Te înjură! Cheamă-l pe central, avertizează-l. Iar el îl cheamă și îmi dă mie galben. Asta e, mergem mai departe”, s-a plâns Neagoe. Referitor la joc, Eugen Neagoe a subliniat că există o oarecare fragilitate pe care echipa sa o manifestă la fazele fixe.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Eugen Neagoe rămâne încrezător că echipa sa poate prinde în continuare play-off-ul, cu toate că FC Argeș nu arată deloc grozav în acest sezon de ligă secundă. ”Nu este diferență mare până la play-off, dar dacă facem o asemenea greșeală… de când am venit aici am primit 3 goluri în 4 jocuri, cu tot cu meciul amical. Toate cele 3 goluri au venit din cornere.

Lucrăm fazele fixe, stabilim tot ce avem de făcut, dar toate golurile le-am primit din corner. Este rușinos să se întâmple așa ceva. Jucători maturi, cu experiență… să nu poți face marcaj e o mare problemă”, a completat antrenorul celor de la FC Argeș. Piteștenii au pierdut derby-ul cu Concordia Chiajna, scor 0-1, unicul gol fiind înscris de Denis Ispas.

ADVERTISEMENT

După 12 etape disputate, FC Argeș e pe locul 13 în Liga a 2-a cu 15 puncte. Distanța față de prima echipă de play-off, CSC Dumbrăvița, nu este neapărat mare, fiind vorba despre 4 puncte. Hunedoara, Unirea Slobozia și Șelimbăr conduc clasamentul cu 24 de puncte, în timp ce Concordia Chiajna este pe locul 5, cu 19 puncte.

Ajuns în liga secundă la 33 de ani, la Chiajna, Gabi Torje a vorbit cu presa la finalul partidei dintre FC Argeș și Concordia. ”O victorie importantă, cu o echipă valoroasă, care vine din Liga 1. Ne apropiem de obiectivul primordial, de a intra în play-off. Important e să mergi la fiecare acțiune cu determinare. Cele trei puncte de azi sunt importante”, a declarat Gabi Torje.

ADVERTISEMENT