Sport

Mihai Stoica, exasperat din cauza arbitrajelor pe care le are FCSB: „Ne anulează goluri că așa vrea el!”

Mihai Stoica a fost exasperat din cauza arbitrajelor de care a avut parte FCSB în actualul sezon, criticându-l dur pe Florin Andrei.
02.11.2023 | 21:00
Mihai Stoica exasperat din cauza arbitrajelor pe care le are FCSB Ne anuleaza goluri ca asa vrea el
Mihai Stoica, exasperat din cauza arbitrajelor pe care le are FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK v-a prezentat lista completă a greșelilor de arbitraj care s-au făcut împotriva FCSB-ului în actualul sezon, inclusiv gafele făcute de către „centralul” Florin Andrei.

Mihai Stoica, exasperat din cauza arbitrajelor pe care le are FCSB

Mihai Stoica este exasperat de greșelile arbitrilor la meciurile FCSB-ului, criticându-l dur pe Florin Andrei: „Ni se scoate mingea din poartă! A fost din nou Florin Andrei!

ADVERTISEMENT

La Sibiu ne anulează aiurea un gol, că așa a vrut el, acum ne anulează un gol pentru că a văzut că mingea a depășit linia, dar nu a depășit-o. E incredibil!”

„Arbitrul asistent ia o decizie… ori se sperie că mai marcăm noi un gol în timpul regulamentar, ori a zis să o lase așa, că oricum nu se mai întâmpla ceva.

ADVERTISEMENT

Nouă ni se scoate mingea din poartă, iar la Rapid, la meciul cu UTA, un gol valabil al celor de la UTA nu e validat, dar mingea trecuse de linia porții”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

„Am ajuns la patru dimineața de la Galați!”

Mihai Stoica a vorbit și despre sistemul de joc din Cupa României Betano, explicând că nu este un sistem care să favorizeze echipele mari, spunând că jucătorii s-au întors la ora patru dimineața după meciul cu Oțelul Galați, deplasarea fiind făcută cu autocarul.

ADVERTISEMENT

„Am ajuns la patru dimineața de la Galați. Noi jucăm meciul decisiv din Cupa României cu trei zile înaintea meciului cu CFR Cluj, decisiv pentru campionat. Care e mai important până la urmă?

Adică riști să bagi un titular și să se accidenteze în cupă? Dacă ținem cont de cum arată clasamentul acum, meciul cu CFR Cluj reprezintă un meci cu principala contracandidată la titlu”, a mai spus Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

FCSB a remizat în duelul din Cupa României Betano cu Oțelul Galați, scor 1-1. Vicecampioana României a deschis scorul prin Alexandru Băluță, care a trimis un șut superb din afara careului, în timp ce trupa lui Dorinel Munteanu a egalat în minutul 90, prin Ariel Lopez, la 4 minute distanță de la golul lui Joyskim Dawa, anulat eronat.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 2,10 este cota pentru "1 solist” la meciul FCSB - Rapid