Sport

Eugen Neagoe nu mai vrea să audă de U Cluj și își forțează plecarea la Universitatea Craiova: “Nu mă mai întorc”

Eugen Neagoe nu va mai continua la U Cluj și anunță că își va rezilia unilateral contractul cu ardelenii. Conducerea lui U nu dorea să accepte despărțirea.
24.12.2022 | 18:26
Eugen Neagoe nu mai vrea sa auda de U Cluj si isi forteaza plecarea la Universitatea Craiova Nu ma mai intorc
Eugen Neagoe este hotărât să o părăsească pe U Cluj chiar dacă președintele grupării din Ardeal nu este de acord cu o despărțire amiabilă. Foto: SPORT Pictures
ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe, sub contract cu U Cluj, este dorit cu insistență, așa cum ați aflat deja, de Mihai Rotaru, în Bănie. Tehnicianul a încercat să rezilieze, amiabil, acordul cu actuala sa echipă, însă Radu Constantea, președintele clubului, nu și-a dat acordul. Însă antrenorul este decis să lase cu orice preț ”șepcile roșii”.

Eugen Neagoe își spune răspicat poziția: ”Toți trebuie să mă înțeleagă că vreau acasă”

Eugen Neagoe a fost numit ca antrenor la U Cluj în luna august a acestui an. Și, în cele 19 meciuri în care a condus echipa, aceasta a obținut şase victorii şi şapte egaluri.

ADVERTISEMENT

Acum însă este decis să meargă pe un alt drum. Mai exact să dea curs propunerii venite de la Universitatea Craiova. Formație care, după despărțirea de Mirel Rădoi, a fost condusă, în ultimele runde, de Dragoş Bon.

Și, potrivit afirmațiilor sale, faptul că președintele clujenilor nu a fost de acord cu o despărțire amiabilă, nu-l va face să-și schimbe planurile.

ADVERTISEMENT

”Este adevărat că Radu Constantea nu a dorit să îmi acorde rezilierea contractului pe cale amiabilă. Astfel că, mă văd nevoit să denunț eu contractul unilateral.

Am predat totul la Cluj și nu mă mai întorc. Știu foarte bine ce contract am semnat și știu foarte bine regulamentul.

ADVERTISEMENT

Am tot respectul pentru oamenii de la Cluj, pentru suporterii minunați, pentru domnul Boc, pentru toată conducerea lui U, dar toți trebuie să mă înțeleagă că vreau acasă. Craiova e casa mea. Acolo am crescut.

Cei de la U vor rămâne pentru totdeauna în inima mea. Acum când vorbesc cu domneavoastră la telefon mă îndrept spre casă de la Cluj.

ADVERTISEMENT

Am discutat și cu liderii de galerie ai lui U Cluj și le-am explicat de ce vreau să plec. Eu sper că ei m-au înțeles, deși știu bine că ei și-ar fi dorit ca eu să rămân la Universitatea Cluj.

Dacă nu era vorba de Craiova poate că nu luam niciodată o astfel de decizie”, a spus Neagoe pentru ProSport.

ADVERTISEMENT