Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Eugen Trică intră în istoria fotbalului românesc! Informații fabuloase despre noul antrenor de la FC U Craiova

Eugen Trică intră în istoria fotbalului românesc la FC U Craiova 1948. Cristi Coste dezvăluie informații fabuloase despre antrenorul grupării din Cetatea Băniei.
08.04.2024 | 06:30
Eugen Trica intra in istoria fotbalului romanesc Informatii fabuloase despre noul antrenor de la FC U Craiova
Eugen Trică intră în istoria fotbalului românesc! Informații fabuloase despre viitorul antrenor de la FC U Craiova. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Eugen Trică a semnat cu FC U Craiova 1948, iar antrenorul intră în istoria fotbalului românesc după instalarea în Cetatea Băniei. Este singurul tehnician care a antrenat în primele trei ligi din România într-un singur sezon.

Eugen Trică intră în istoria fotbalului românesc! Informații despre antrenorul lui FC U Craiova

Adrian Mititelu a luat măsuri după eliminarea din Cupa României Betano și l-a chemat de urgență pe Eugen Trică la FC U Craiova 1948. Nicolo Napoli rămâne în continuare la gruparea din Bănie, având rolul de director tehnic la clubul din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Cristi Coste a dezvăluit cum a intrat Eugen Trică în istoria fotbalului românesc, după ce a semnat cu FC U Craiova 1948. Antrenorul a antrenat în primele trei divizii din România într-un singur sezon, fiind singurul tehnician care a reușit acest lucru până acum.

Eugen Trică a început sezonul în Liga 3 la Gloria Băneasa, iar apoi a urmat o altă experiență în Liga 2 la CSM Alexandria. Antrenorul urmează să revină și în SuperLiga la FC U Craiova 1948, formație pe la care a mai trecut în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

„Să vă spun o chestie foarte interesantă despre Eugen Trică, este de la colegul Liviu Manolache, este mondială. Eugen Trică va intra în istorie după ce va semna cu FC U Craiova, este antrenorul care a antrenat în toate cele trei divizii în acest sezon.

A început în Liga 3 la Gloria Băneasa, a urcat în Liga 2 la CSM Alexandria și acum urcă în prima ligă la FC U Craiova”, a dezvăluit Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 1o:30, doar live pe site-ul FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, ,marți și vineri.

ADVERTISEMENT

Război în familia Mititelu: „Adiță e un copil teribilist”

Adrian Mititelu și Adrian Mititelu Jr. au intrat într-un război civil, după eliminarea din Cupa României Betano. Patronul de la FC U Craiova 1948 i-a răspuns fiului său, care îl arată cu degetul pentru ultimele rezultate.

Adiță e un copil teribilist ca contestă anumiți jucători care joacă, el are alte opinii. El a plecat de mult, vine o dată la 7-8 săptămâni, dar eu sunt de vină. Dacă am fi câștigat la penalty-uri, discursul lui Adiță era acum altul. Când echipa nu mai merge, când jucătorilor nu le iese, eu sunt de vină.

ADVERTISEMENT

Tot eu am dus echipa și la un pas de play-off, și la un pas de Conference League, tot același management a fost. E treaba lui ce vrea, deocamdată eu sunt stăpân aici la echipă, eu decid tot. El să facă 5% din ce am făcut eu în viață și după aia să vorbească. E ușor să stai la București și să-ți dai cu părerea ce e aici la echipă.

Ce e de făcut? Hai să ne supărăm să plecăm toți acasă, să dăm vina unii pe alții… Ce vină are Napoli pentru jocul de azi? Ce să facă el? Eu am recunoscut că vioara întâi aici e Florin Drăgan, dar cu același staff anul trecut echipa a fost la un pas de Conference League. E o situație mai veche, a fost o problemă legată de lot.

Aceste disensiuni dintre mine și el apar pentru că el are o opinie despre unii jucători, eu am altă opinie, dar sunt chestiuni care ar fi trebuit să rămână secrete. Nu stabilește Adiță ce și cum la clubul ăsta niciodată. El încearcă să arunce problema pe mine acum. Da, eu sunt de vină pentru tot ce e rău. Eu fac echipa, eu le spun cum să facă, cum să joace. Niște aberații”, a declarat Mititelu.

DEZVALUIRI HALUCINANTE despre Adrian Mititelu si Eugen Trica

ADVERTISEMENT