Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Eugen Voicu, anunț important pentru fanii lui Dinamo. Când iese clubul din insolvență

Eugen Voicu a făcut un anunț pe care îl așteaptă toată suflarea dinamovistă. Când iese din insolvență clubul din „Ștefan cel Mare”
19.03.2024 | 13:55
Eugen Voicu anunt important pentru fanii lui Dinamo Cand iese clubul din insolventa
Eugen Voicu, anunț important pentru fanii lui Dinamo. Când iese clubul din insolvență. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

La Dinamo se vede luminița de la capătul tuneului. Ieșirea din insolvență este aproape, după ce acționarii au mai plătit la începutul lunii o rată la ANAF, conform planului de reorganizare modificat.

Când iese Dinamo din insolvență. Anunțul lui Eugen Voicu

Eugen Voicu a dat vestea pe care o așteptau toți dinamoviștii. Acționarul Red&White, firma care deține pachetul majoritar de acțiuni la clubul din „Ștefan cel Mare” a anunțat ieșirea din insolvență.

ADVERTISEMENT

„Ați văzut modul nostru de comunicare. Acum am anunțat focusul nostru pe 3 lucruri pe care le-am îndeplinit. În primul rând am zis că vrem să se aprobe un nou plan de organizare și restructurare, să jucăm în Liga 1 și să ieșim din insolvență.

Urmează să ieșim și din insolvență. E prioritatea noastră numărul 1. (n.r. – Când o să ieșiți din insolvență?) Este o estimare la finalul iunie ar trebui să fim rezolvați”, a dezvălui Eugen Voicu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la 10:30.

ADVERTISEMENT

Odată cu ieșirea din insolvență, la Dinamo este așteptat și Mircea Lucescu, cu care s-a întâlnit Eugen Voicu. În ultima vreme au existat tot mai multe zvonuri confor cărora cel mai galonat tehnician român ar veni să îi ajute pe roș-albi, în tandem cu Ion Țiriac.

(n.r. – La finalul lunii iunie, când se hotărăște și domnul Lucescu dacă mai continuă în antrenorat sau vine la Dinamo) Da, e legătura făcută de dumneavoastră. N-ar fi rău”, a adăugat Voicu.

ADVERTISEMENT

„Avem o întâlnire săptămâna viitoare”

Suma rămasă pentru ca Dinamo să iasă din insolvență este de 826.000 de euro. Cu toate acestea, „câinii roșii” ar putea să forțeze ieșirea din insolvență mult mai devreme decât prevedea planul de reorganizare.

„Așa ne dorim, cred că o să avem o întâlnire săptămâna viitoare la nivel de acționariat, să facem niște previziuni și după ne vedem și cu Răzvan. Știți că este o diferență dintre a depune cererea și a ieși efectiv.

ADVERTISEMENT

Trebuie să facem un calendar care ne privește pe noi, cum vedem noi că ne facem treaba noastră. După la instanță vom vedea ce se întâmplă”, a declarat Andrei Niculescu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

ACUZE SOC: “Mircea Lucescu si Ion Tiriac nu vor BAGA BANI la Dinamo!” | Reactia lui Eugen Voicu

ADVERTISEMENT