Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Anunț tare al lui Giovanni Becali la Fanatik SuperLiga. ”Vom avea o vară fierbinte!” Ce spune despre transferul lui Florinel Coman de la FCSB. Video

Giovanni Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Florinel Coman ar putea reprezenta surpriza plăcută a perioadei de transferuri din vară.
25.04.2023 | 15:42
Exclusiv Anunt tare al lui Giovanni Becali la Fanatik SuperLiga Vom avea o vara fierbinte Ce spune despre transferul lui Florinel Coman de la FCSB Video
Exclusiv. Anunț tare al lui Giovanni Becali la Fanatik SuperLiga. „Vom avea o vară fierbinte!” Ce spune despre transferul lui Florinel Coman de la FCSB. Video
ADVERTISEMENT

Înainte de a-și anunța retragerea din fotbal, informație oferită în exclusivitate de Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, Gigi Becali era extaziat de evoluțiile ”șeptarului” său și îl compara cu Lionel Messi în zilele sale de grație de la Barcelona.

Giovanni Becali, anunț de ultimă oră despre transferul lui Florinel Coman de la FCSB

Intrat prin telefon la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, impresarul Giovanni Becali a mărturisit că Florinel Coman ar putea face în vară pasul spre un transfer în străinătate.

ADVERTISEMENT

”Florinel Coman a ajuns la o maturitate fotbalistică la 25 de ani, când un jucător știe ce vrea. Florinel Coman se antrenează bine, se antrenează și după program și vedem asta după cum s-a exprimat în teren la ultimele 4-5 meciuri.

După faultul făcut de jucătorul Rapidului a continuat să joace încă 90 de minute fără să se vaite, fără să nu intre la minge. Florinel e jucătorul care poate fi pe taraba vânzărilor în această vară.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă va fi record, dar Florinel Coman e jucător cu o valoare de peste 7-8-10 milioane de euro în acest moment. Dacă ar continua așa, sigur s-ar găsi echipe care în vară să cheltuiască acești bani pe el”, a declarat Becali.

VEZI VIDEO MAI JOS

Coman, cerut la națională după evoluțiile de la FCSB

Agentul a evitat să răspundă clar dacă Sporting Lisabona a reintrat pe pista pentru achiziționarea ”perlei” lui Gigi Becali și a precizat că așteaptă finalul sezOnului și meciurile naționalei pentru a putea discuta despre transferul acestuia.

ADVERTISEMENT

”A trecut mult timp, Sporting Lisabona e pe locul 4, cred că va juca doar în Conference League, aseară au bătut destul de greu pe Guimaraes, sunt vreo 5-6 puncte până la locul 3, loc de Champions League. Sporting e o echipă importantă, cunoscută, care a participat în Champions League aproape toți anii care au trecut. 

Vom vedea, sunt și meciurile echipe naționale în iunie. Prin convocarea lui Florinel la națională și prin jocurile pe care le-ar putea juca, are acest drept după meciurile pe care le-a făcut în campionat cu FCSB, s-ar putea să fie o surpriză plăcută pentru mercato din vară.

ADVERTISEMENT

Avem jucători interesanți și la FCSB, și la Farul. La meciul dintre aceste două echipe am avut o lojă plină cu mulți oameni de fotbal din toate cele cinci campionate principale. Mai sunt încă cinci meciuri importante, se vor întâlni din nou între ele, și în vară vom trage concluziile.

Simt o vară interesantă, agitată, mai ales că avem și Campionatul European U21 în iunie-iulie, mai avem și meciurile naționalei mari în iunie. Simt un iunie, un iulie și un august foarte agitat”, a spus Giovanni Becali, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT