Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Avertisment apocaliptic înainte de Sepsi – FCU Craiova. „Trebuie control dur. Vor fi minim 500 de cuțite! E pericol de măcel! Să cheme jandarmi și din alte județe”. Video

Dumitru Dragomir avertizează forțele de ordine să ia măsuri draconice la meciul Sepsi - FC U Craiova, pentru că altfel pot apărea incidente grave între suporteri.
15.03.2023 | 12:01
Exclusiv Avertisment apocaliptic inainte de Sepsi  FCU Craiova Trebuie control dur Vor fi minim 500 de cutite E pericol de macel Sa cheme jandarmi si din alte judete Video
Dumitru Dragomir cere forțelor de ordine să ia măsuri drastice la meciul Sepsi - FC U Craiova. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

SuperLiga se apropie cu pași mari de prima etapă a play-off-ului și play-out-lui, dar mai are de rezolvat două necunoscute; ultima echipă care va evolua în Top 6, dar și cea care se va bate pentru evitarea retrogradării. Acestea le vom afla joi seara, de la ora 21:00, când a fost reprogramată partida Sepsi – FC U Craiova, întreruptă în ianuarie de arbitrul Andrei Chivulete din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor olteni.

Dumitru Dragomir, avertisment apocaliptic înainte de Sepsi – FCU Craiova: „Control la sânge, că vor găsi 500 de cuțite!”

Rejucarea Sepsi – FC U Craiova este una cu grad mare de risc, mai ales din cauza scandalului provocat în urmă cu aproape două luni de suporterii olteni la Sfântu Gheorghe, atunci când era programat inițial meciul.

ADVERTISEMENT

Ei au făcut la vremea respectivă prăpăd în orașul covăsnean, apoi și-au dat în petec și la stadion. Pe lângă injuriile aduse patronului Adrian Mititelu, ultrașii au proferat și scandări xenofobe la adresa rivalilor de la Sepsi, ceea ce l-a obligat pe arbitrul Andrei Chivulete să oprească definitiv partida.

Iar decizia Comisiei de Recurs de a se rejuca meciul, după ce la Diciplină se dăduse 3-0 la „masa verde” în favoarea lui Sepsi, a inflamat și mai mult spiritele în secuime. Echipa lui Bergodi a căzut în clasament în spatele lui FC U Craiova, cu un punct în minus, și are nevoie de victorie pentru a prinde play-off-ul.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă organizatorii au anunțat că nu vor permite fanilor olteni să intre la meci, nici măcar pe cont propriu, cum au făcut-o la Sibiu, Dumitru Dragomir anticipează că va ieși scandal. Și le recomandă forțelor de ordine să ia măsuri foarte dure, pentru a preveni un eventual măcel.

Le recomand celor de la Sepsi să facă un control foarte dur la porți, pentru că fac o colecție de cel puțin 500 de cuțite! Ascultați-mă ce vă spun! Și astăzi să verifice stadionul, se vor băga… Va fi măcel! Nu au ce să facă. Dacă vin mulți și nu le dă locuri separat, înconjurați de bodyguarzi și de Poliție, va fi rău.

ADVERTISEMENT

Dacă unul are bilet între ei și strigă în secuime, părerea mea e că atunci vor ieși cuțitele, după tot ce s-a întâmplat”, este anunțul apocaliptic făcut de Dumitru Dragomir la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, moderată de Ioana Cosma.

VEZI VIDEO MAI JOS

Dumitru Dragomir crede că și fanii lui Sepsi vor crea probleme: „Sunt nervoși cu nervii!”

Fostul președinte al LPF e de părere că eventualele incidente pot fi create și de fanii lui Sepsi, care au strâns în ei multă frustrare și au nevoie doar de o scânteie pentru a izbucni. În acest sens, el propune o mobilizare exemplară a forțelor de ordine, fiind convins că trebuie aduse întăriri din județele limitrofe.

ADVERTISEMENT

„Să știți că nu numai oltenii sunt nervoși cu nervii. Și partea aia acolo, a secuimii, eu o cunos foarte bine… Ferească Dumnezeu să se tulbure apele! Așa că e bine să împrumute Poliția de la Brașov, de pe la Cluj. Să se ia măsuri pentru că e nenorocire dacă se întâmplă ceva acolo.

Să știți că e foarte greu… În momentul în care sunt peste o mie de turbulenți, e greu să-i ții în frâu dacă nu ai forțe puternice. Și eu nu am zis că numai la stadion. Vai de mine… Tu ce crezi că îi mai lasă să scrie pe ziduri și pe astea?

Nu există să nu fie turbulențe de nivel maxim. O să vedeți dacă eu anticipez sau nu bine treaba asta… Eu spun să-și ia măsuri, să cheme jandarmi și din alte județe, pentru că acolo nu e o joacă”, și-a încheiat Dumitru Dragomir intervenția la FANATIK SUPERLIGA.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT