Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mititelu, optimist înainte de Sepsi – FCU Craiova. „Dacă-i batem, nu se supără nimeni! Pe joc!” Ce așteaptă de la arbitraj. Video exclusiv

Adrian Mititelu consideră că FC U Craiova 1948 e cu un picior în play-off-ul SuperLiga. Pe ce se bazează în meciul decisiv cu Sepsi Sfântu Gheorghe. De ce nu se teme de arbitri.
15.03.2023 | 07:00
Adrian Mititelu optimist inainte de Sepsi  FCU Craiova Dacai batem nu se supara nimeni Pe joc Ce asteapta de la arbitraj Video exclusiv
FC U Craiova 1948 se califică în play-off dacă obține minim un meci egal contra lui Sepsi. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sepsi Sfântu Gheorghe – FC U Craiova 1948 e marea finală pentru ultimul loc de play-off în SuperLiga, iar Adrian Mititelu a declarat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că nu se teme de arbitraj și echipa sa este marea favorită la calificare.

Adrian Mititelu se vede deja în play-off-ul SuperLiga: „Echipa are calitate mare și stă foarte bine”

Patronul lui FC U Craiova 1948 a prefațat meciul decisiv cu Sepsi Sfântu Gheorghe: „Favoriți suntem, pentru că avem echipă. Părerea mea, cum plimbăm mingea nu știu dacă o mai face altă echipă din România! Dar mai avem și alte puncte slabe în echipă. În regim tehnic de viteză, echipa are calitate mare și stă foarte bine”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS:

Adrian Mititelu cunoaște însă foarte bine și minusurile jucătorilor lui Nicolo Napoli: „Trebuie să mai acoperim niște defecte pe care le avem în jocul nostru. Eu le știu, le știe și antrenorul, dar nu vreau să le spun acuma. Astea în timp se rezolvă. Așa noi avem maturitate în joc”.

Omul de afaceri e convins că partida va fi total diferită față de cea cu Hermannstadt: Putem să îi batem. Dacă îi batem nu se supără nimeni. Dar și dacă luăm gol, trebuie să avem scenariile pregătite. Noi vom da sigur gol acolo, important e să nu luăm multe, că de dat vom da 100%. Sepsi nu e ca Hermannstadt joacă pe două linii și minge lungă”.

ADVERTISEMENT

Absența de lungă durată a lui Wiliam Baeten nu îl descurajează pe Adrian Mititelu: „Ei ies la joc, pentru că nu pot. Avem spații, teren bun, tehnică și execuții. Important e să nu luăm mai mult decât dăm. Vă spun o chestiune: și Sidibe are niște execuții, niște ruperi de ritm… Ar putea să facă deranj acolo în dreapta. Am putea să fim și mai periculoși pentru că Sepsi iese la joc”, a dezvăluit boss-ul din Bănie, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

De ce nu se teme Adrian Mititelu de arbitraj la Sepsi – FC U Craiova 1948: „Sunt convins că federația va da cea mai bună brigadă”

Adrian Mititelu e sigur că nu vor exista probleme cu arbitrajul la meciul cu Sepsi: „Nu cred că își permit ei să facă vreo gafă. Sunt convins că federația va da cea mai bună brigadă. Nu cred că vor fi gafe care să facă diferența. Sepsi, dincolo de războiul ăsta juridic care a fost între noi, sunt o echipă care joacă fotbal, nu face faulturi, nu joacă la perversitate”.

ADVERTISEMENT

Patronul oltenilor a explicat de ce sibienii nu meritau să termine pe unul dintre primele șase locuri: „Să vă așteptați la un joc cu două echipe care ambele merită să fie în play-off.  Chiar dacă Hermannstadt a pierdut nouă puncte și puteau să fie acum în play-off, după joc și calitate nu se compară nici cu Sepsi nici cu noi. Oricare dintre noi va intra eu zic că e legitimă”.

Mititelu dă noi asigurări că nu vor exista jocuri de culise în jurul acestui meci: „E prea mare audiență și nu cred. Puteau să ne facă, să lucreze la comisie. Dacă au lăsat lucrurile libere, înseamnă că nu există niciun interes pentru a favoriza pe cineva. Eu zic că arbitrajul nu va fi o problemă pentru că sunt două echipe echilibrate valorific și nu va fi făcută o diferență astfel. Jucătorii și-au făcut reproșuri, erau cam dezamăgiți, dar eu acum sunt psihologul de serviciu!”. 

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă oferă cele mai multe exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT