Sport

Fanii olteni au interzis la meciul decisiv de calificare în play-off! Sepsi, decizie fără precedent la vinderea biletelor pentru jocul cu FC U Craiova 1948

Oficialii celor de la Sepsi nu vor niciun suporter advers sau neutru pe stadion la meciul cu FC U Craiova. Covăsnenii au impus măsuri draconice pentru "finala" de joi.
14.03.2023 | 15:57
Fanii olteni au interzis la meciul decisiv de calificare in playoff Sepsi decizie fara precedent la vinderea biletelor pentru jocul cu FC U Craiova 1948
Galeria oaspete în meciul Sepsi - FC U Craiova. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rejucarea dintre Sepsi şi FC U Craiova se dispută joi, de la ora 21:00, pe noua arenă din Sfântu Gheorghe. Covăsnenii au nevoie de cele trei puncte pentru a se califica în play-off, în timp ce oltenii au şi varianta unui egal.

Sepsi, reguli dure pentru achiziționarea de bilete pentru “finala” cu FC U Craiova!

Oficialii lui Sepsi au impus reguli dure privind achiziţionarea biletelor la această partidă. Printr-o postare pe pagina de Facebook, covăsnenii au anunţat că vor avea acces pe stadion cei care au card de membru:

ADVERTISEMENT

“Sepsi OSK pune în vânzare începând de marți, 14 martie, biletele pentru partida cu FCU 1948 Craiova (16.03.2023 – 21:00).  ATENȚIE! Bilete pot achiziționa DOAR deținătorii Cardului de Suporter. Cu un card poți cumpăra maxim 2 bilete, fie la casa de bilete, fie în sistem online.

Spectatorii care au cumpărat bilet pentru meciul Sepsi OSK-FCU Craiova din 29 ianuarie, beneficiază de gratuitate la meciul de joi. Acest bilet gratuit va putea fi ridicat MARȚI, doar cu prezentarea tichetului din ianuarie”, se arată în postarea celor de la Sepsi.

ADVERTISEMENT

Preţurile tichetelor variază între 10 lei la peluze şi 500 de lei pentru un loc la loje. Minorii care vor să participe la meci vor avea o reducere de 50% la bilete, mai puţin cele din categoria VIP.

Hagnagy: “Ceea ce s-a întâmplat la Sibiu nu va fi posibil la noi!”

Attila Hadnagy, directorul sportiv de la Sepsi Sf. Gheorghe, a declarat că prin aceste măsuri se încearcă evitarea unei situaţii ca la Sibiu, unde oltenii au fost susţinuţi “sub acoperire” de câteva sute de fani:

ADVERTISEMENT

“Ceea ce s-a întâmplat la Sibiu nu va fi posibil la noi. A fost o coadă mare, sperăm să fie 5-6000 de spectatori şi atunci va fi foarte bine. Sperăm să nu se ajungă la incidentele de la meciul din ianuarie.

Eu nu cred că vor intra prea mulţi suporteri de la Craiova, dar vom fi pregătiţi şi să evacuăm în caz de incidente”, a declarat Attila Hadnagy la Digisport.

ADVERTISEMENT

Din cauza scandărilor xenofobe de la meciul din luna ianuarie, galeria celor de la FC U Craiova are interdicţie să participe la şase deplasări. Cu toate acestea, este greu să se aplice această sancţiune, în condiţiile în care fanii pot să îşi cumpere individual tichete.

ADVERTISEMENT