Life

Exclusiv. Primele imagini cu Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, după ce s-au cuplat în Dubai

05.01.2021 | 23:27
Exclusiv. Primele imagini cu Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, după ce s-au cuplat în Dubai
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu pare că uită ușor, ușor de viața din România, odată ajunsă în Dubai, iar acum pare că are și o nouă cucerire, pe Gabi Bădălău, unul dintre cei mai mari vânători de vedete din România.

FANATIK vă prezintă în exclusivitate imagini cu Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, din Dubai. Cei doi sunt cazați la hotelul Ritz-Carlton, iar imaginile au fost surprinse la un eveniment organizat de hotel.

Se vede că cei doi sunt destul de apropiați, astfel că poate fi vorba de ceva mai mult decât o simplă întâlnire a doi cunoscuți ce s-au găsit, din întâmplare, la același hotel. Mai mult, cea de-a doua imagine îi surprinde pe cei doi împreună și la intrarea în hotel. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău chiar se sărută și stau îmbrățișați la evenimentul la care participă.

ADVERTISEMENT
Bianca Drăgușanu și noul iubit, în Dubai
Bianca Drăgușanu și noul iubit, în Dubai

Bianca Drăgușanu, pregătită de o viață nouă în Dubai?

Bianca Drăgușanu a plecat înainte de Anul Nou din România cu destinația Dubai, având doar un bilet dus, după propriile spuse.

E foarte posibil ca blondina să dorească să înceapă o viață nouă aici, mai ales după evenimentele tumultoase de care a avut parte în ultimele luni. Fostul său iubit, Alex Bodi, are probleme cu legea, iar relația celor doi a luat sfârșit. Diva n-a stat prea mult pe gânduri, însă, astfel că acum apare alături de Gabi Bădălău.

ADVERTISEMENT

Blondina a postat deja câteva imagini pe Instagram în care dă de înțeles că se află în compania unui bărbat, însă nu a lăsat să se înțeleagă cine ar fi noul său partener. Se pare că Bianca Drăgușanu are planuri serioase în ceea ce privește viața în Dubai. Acum câteva zile, aceasta a declarat că are de gând să își cumpere un apartament aici.

Astfel, e posibil ca diva să aleagă în viitor să renunțe de tot la România. Având în vedere că a părăsit România încă dinainte de începutul lui 2021, sunt șanse foarte mari ca acest nou an să aducă foarte multe schimbări în viața Biancăi.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri