Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. CFR Cluj, degringoladă totală pe Arena Națională! Fotbalistul făcut praf după prestația din derby: „Jenibil!”. Video

Valeriu Răchită a criticat dur evoluția lui CFR Cluj din derby-ul cu FCSB și l-a scos vinovat pentru înfrângere pe fundașul central Denis Kolinger.
16.05.2023 | 10:02
Exclusiv CFR Cluj degringolada totala pe Arena Nationala Fotbalistul facut praf dupa prestatia din derby Jenibil Video
Exclusiv. CFR Cluj, degringoladă totală pe Arena Națională! Fotbalistul făcut praf după prestația din derby Jenibil!. Video
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a ieșit definitiv din lupta la titlu în urma înfrângerii suferite duminică seara în fața FCSB-ului, iar prestația lamentabilă a echipei lui Dan Petrescu a fost criticată dur în studioul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Vivi Răchită e pregătit să-și ardă licența de antrenor dacă FCSB ia titlul

Mai sunt două etape din play-off-ul SuperLigii, iar lupta la titlu a devenit cu adevărat incendiară. Farul și FCSB sunt despărțite de un singur punct în clasament și etapa viitoare se întâlnesc în meci direct, la Constanța. O victorie a gazdelor ar fi echivalentă cu obținerea titlului, în timp ce un egal sau un succes al oaspeților i-ar aduce pe „roș-albaștri” în postura de mari favoriți.

ADVERTISEMENT

Variantă care nu i-ar pica prea bine lui Vivi Răchită, care în urmă cu ceva timp a făcut o declarație îndrăzneață la FANATIK SUPERLIGA. „Domnu′ Răchită, pregătiți-vă licența!”, i-a spus moderatorul Horia Ivanovici, făcând aluzie la promisiunea lui Vivi că-și va arde licența de antrenor Pro în Piața Universității dacă FCSB va cîștiga titlul.

„Da, cum să nu… Cuvântul cheie de aseară este Kolinger. A reușit să-l scoată din joc pe Braun, care-i făcuse față lui Florinel, și la viteză, și fizic… Și apoi s-a pozat pe teren, că nu a făcut nimic.

ADVERTISEMENT

Băi, nu ai viteză, dar din plasament, dacă avea o jumătate de metru mai spre dreapta, unde era Florinel, putea să preia mingea. Din plasament… Kolinger o juma de metru mai în lateral și Peteleu doi metri mai în spate, se termina faza…”, a răspuns Răchită, făcând totodată și o primă analiză a fazei golului marcat de Florinel Coman, care a decis soarta partidei.

Analistul FANATIK SUPERLIGA a fost contrat însă imediat de moderatorul Horia Ivanovici, care a considerat că mai degrabă trebuie lăudate prestațiile lui Florinel Coman și Darius Olaru decât scoase în evidență greșelile defensive ale clujenilor.

ADVERTISEMENT

„De ce nu le dăm merite lui Florinel Coman și lui Olaru, și îi scoatem în evidență pe Kolinger și pe Peteleu? Pasă fenomenală a lui Olaru, din prima, Florinel Coman vine și îl execută pe Scuffet în stil de mare jucător… Hai să le dăm și lor niște merite. Problema e Kolinger acum… Îți spun eu, problema e Dan Petrescu. De ce l-a băgat pe Kolinger în locul lui Yuri? Nu a vrut să ia titlul Dan Petrescu!”, a spus Horia Ivanovici.

VEZI VIDEO MAI JOS

Vivi Răchită, caracterizare dură a prestației lui CFR Cluj în derby-ul cu FCSB: „Jenibil!”

Vivi Răchită a rămas și el uimit de formula de start aleasă de Dan Petrescu pentru meciul cu FCSB și consideră că greșeala fatală a fost titularizarea fundașului central croat Denis Kolinger în locul lui Yuri, om de bază până în acest moment.

ADVERTISEMENT

„Eu când am văzut că nu joacă Yuri, am crezut că e accidentat. Kolinger vine într-o alunecare când Braun este într-un duel cu un adversar, îl scoate din joc pe Braun, care până atunci a stat foarte bine în teren…

Ai văzut debandada de pe banca CFR-ului în minutul 42? Krasniqi era uluit că-l schimbă. Păi îl bagi pe Peteleu? Eu am crezut că s-a lăsat de fotbal de când a jucat acum opt ani la Petrolul. Ce să caute Peteleu la o echipă care se bate pentru titlu? Nu înțeleg…

Greșeală de poziționare la gol. Dar, Florinel, așa cum a spus și toată lumea, este într-o formă extraordinară. Eu cred că nu are cum să nu joace titular la echipa națională”, a mai spus Vivi Răchită la FANATIK SUPERLIGA.

Iar analiza sa critică asupra evoluției lui Kolinger a fost completată și de Mihai Stoichiță: „Pe Kolinger l-am văzut de la începutul jocului că este extrem de vulnerabil și crispat. Uitați-vă în primele 20 de minute să vedeți ce intervenții are”.

În final, Vivi Răchită a remarcat un alt aspect al jocului practicat de CFR Cluj. El a fost dezamăgit de ceea ce a arătat fosta campioană pe faza ofensivă și i-a caracterizat prestația de pe „Arena Națională” printr-un singur cuvânt: „Jenibil!”. Dur, dar extrem de elocvent.

 „Vedeți că CFR Cluj nu mai e echipa aia de bărbați, din anii trecuți? Acum pierd mai toate duelurile… Am un avut un cuvânt, mă gândeam pe drum spre emisiune… Care este cuvântul care definește faza ofensivă și de construcție a CFR-ului? Jenibil! Între jenant și penibil… Jenibil! Crede-mă, nu am mai văzut o echipă care să construiască numai cu mingi lungi, să nu ai nicio ocazie în afara de șutul ăla deviat… Este incredibil!”, a încheiat Vivi Răchită.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT
Tags: